Головна Новини Зірки персона У ЗМІ назвали реальну причину смерті актора Андрія Мягкова
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ назвали реальну причину смерті актора Андрія Мягкова

Попередня причина, за якої зупинилося серце артиста, підтвердилася

21 лютого 2021, 22:13 comments2441
Поділіться публікацією:

У російських засобах масової інформації оприлюднили інформацію про реальну причину смерті радянського актора Андрія Мягкова. За попередніми даними, причиною, за якої обірвалося життя артиста, стала серцева недостатність, яка незабаром і підтвердилася. Про це повідомив "24 Канал", посилаючись на видання "Московський комсомолець".

У ЗМІ назвали реальну причину смерті актора Андрія Мягкова

У ЗМІ назвали реальну причину смерті актора Андрія Мягкова - фото з відкритих джерел

Про причину смерті розповіли інсайдери одного з російських видань. Андрію Мягкову стало погано в його будинку. Дружина актора — Анастасія Вознесенська — викликала медиків, але Мягков помер до їхнього приїзду.

Відомо, що незадовго до смерті актор переніс операцію на серці (йому зробили шунтування), щоб відновити кровотік в м'язі. Лікарі констатували у Андрія Мягкова серцевий напад.

Нагадаємо: інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що 18 лютого не стало легендарного радянського і російського актора Андрія Мягкова. Андрій Мягков був воістину улюбленців мільйонів людей в усьому колишньому Радянському Союзі. Зрозуміло, найбільше українські телеглядачі знають актора, як виконавця ролей Жені Лукашина в "Іронії долі, або З легким Паром", а також Анатолія Новосельцева в "Службовому романі".

Втім, Мягков зіграв і в багатьох інших фільмах, серед яких "Брати Карамазови", "Старий будинок", "Дні Турбіних", "Гараж" і т.д. Зрозуміло, не обійшлося без участі актора і не в настільки успішному, але все ж продовженні "Іронії долі", яка вийшла на екрани в 2007 році. Всього протягом життя Мягков знявся в 71 фільмі, багато грав у театрі. Остання головна роль актора — голова КДБ на прізвище Крючков в проекті "Туман розсіюється".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини