Головна Новини Зірки персона Україніська співачка, яка підтримала окупантів і випустила про них пісню, вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Україніська співачка, яка підтримала окупантів і випустила про них пісню, вийшла заміж

Яна Соломко виклала відео, як іде до вівтаря в білій сукні

28 березня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

Співачка Яна Соломко, яка народилася в Україні, зокрема в  Полтавській області, виступала  в українських шоу і тепер відома під псевдонімом Soyanna, що теж  підтримала  позицію  РФ, що  жорстоко знищує  її рідну  країну, тепер вийшла заміж. Обранець Яни-  її віковий залицяльник.

Україніська співачка, яка підтримала окупантів і випустила про них пісню, вийшла заміж

Яна Соломко (фото із відкритих джерел)

На  власній сторінці в  соціальних мережах, вона  оприлюднила відеоролик, як  прямує до вівтаря в білій сукні. Своє  повідомлення  вона підписала: "Наша казка". Соломко  наперед закрила коментарі до всіх своїх повідомлень, побоюючись хейту від  українських користувачів, які не хочуть пробачати зраду артистки

При цьому, це вже  другий шлюб Яни Соломко. Вона вже була заміжня  і виховує доньку від  першого шлюбу.

Також "Коментарі" писали про те, що українська співачка зрадила Україну і випустила пісню, де підтримала окупантів. Виконавиця з України Яна Соломко, що родом з Полтави,  прийняла рішення поступити, як її колишня колега з групи "Real O" Регіна Тодоренко й  зрадила  свою країну. Зірка записала нову  пісню "ННН", яку присвятила  загарбникам. 

Відеоролик на YouTube  вона супроводила коротким підписом "Я ніколи, нікому, ні за що не проміняю наше кохання!",  зі слів композиції  зрозуміло, що коханий Яни  Соломко є військовим.  Але, співачка обмежила  можливість  прокоментувати її повідомлення  про прем'єру в соціальних мережах. 

З початку військового вторгнення РФ  Яна Соломко  вибрала зрадницьку позицію  та виїхала в Росію.  Там виконавиця  часто  дає концерти  окупантам та відкрито одобрює загарбницьку кремлівську політику. Тут її творча  діяльність  тісно пов'язана  ще з одним одіозним прихильником путінського режиму Юрієм Бардашем, що в минулому  співпрацював з  музикантами з України. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини