Головна Новини Зірки персона Українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила всіх своїм механічним національним костюмом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила всіх своїм механічним національним костюмом (ВІДЕО)

Вікторія Апанасенко, яка представляє честь України на конкурсі краси "Міс Всесвіт", здивувала всіх своїм незвичайним та унікальним національним костюмом.

13 січня 2023, 00:15 comments1897
Поділіться публікацією:

Українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила всіх своїм механічним національним костюмом (ВІДЕО)

Представниця України на конкурсі "Міс Всесвіт"/ Фото: miss universe

Вікторія Апанасенко – 28-річна модель із Чернігова – представляє Україну на престижному міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт".

Учасниці з усього світу прибули до Америки заздалегідь, оскільки деякі конкурси проводяться до прямого ефіру і залишаються поза увагою камер.

У середу, 11 січня, відбувся перший етап конкурсу Preliminary Competition — попередній раунд змагань, що складається з виходу конкурсанток у коктейльних та вечірніх сукнях, купальниках та національних костюмах.

Найвражаючою подією цього дня стала поява Вікторії Апанасенка у неймовірному національному костюмі із символічною назвою "Воїн Світла". Це вбрання для дівчини створила відома українська художниця по костюмам Леся Патока.

Українка на конкурсі ”Міс Всесвіт” вразила всіх своїм механічним національним костюмом (ВІДЕО) - фото 2

"Костюм "Воїн Світла" символізує боротьбу нашої нації з пітьмою та оберігає, наче войовничий Архангел Михаїл, що захищає Україну з мечем. В руках у Вікторії зброя, її тіло в обладунках, водночас вона несе світло через темряву, що прийшла на наші землі з агресором", відзначають творці шикарного вбрання.

Образ складається з комбінезону із золотими вставками (броня) та масивних чобіт, білої сукні, декоративного німба з колосків пшениці, меча та величезних механічних крил, що рухаються.

Сам 71-й конкурс краси "Міс Всесвіт" відбудеться в цю суботу, 14 січня, у місті Новий Орлеан. Бажаємо Вікторія Апанасенка перемоги та тримаємо за неї кулачки!

Раніше "Коментарі" писали: "Міс Всесвіт-2021" погладшав і його зацькували через зовнішність (ФОТО). Після перемоги дівчина набрала кілька кілограмів, через що зазнала шквала критики і зіткнулася з хейтом у соціальних мережах.

Читайте також: Трансгендерна американка вступила до лав української армії та поїде на передову (ВІДЕО). Дівчина, яка має медичну освіту, незабаром вирушить на фронт для того, щоб допомагати нашим захисникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Milan

16 січня 2023, 19:53

Костюм для фестиваля в Рио де Жанейро.


Новини