Головна Новини Зірки персона Українська співачка, яка переїхала в Росію, поділилася особистою драмою в новій пісні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка, яка переїхала в Росію, поділилася особистою драмою в новій пісні

Пісня розповідає про почуття закоханих людей: як часом все непросто і неоднозначно

16 жовтня 2020, 14:11 comments1733
Поділіться публікацією:








16 жовтня Ані Лорак презентувала нову композицію під назвою "Страждаємо і любимо". Відомо, що слова вона написала спільно з композитором Євгеном Лишафаєм, тому пісня їй дуже близька. Про це пише видання segodnya.

Українська співачка, яка переїхала в Росію, поділилася особистою драмою в новій пісні

Ані Лорак. Фото: russkiehiti

Пісня розповідає слухачеві про складні і заплутані стосунки двох закоханих людей, як це часто відбувається в реальному житті. Артистка поділилася, що вона прожила цю композицію від початку і до кінця, а все тому, що зовсім недавно вона сама опинилася в подібній ситуації.

"Страждаємо і любимо" — дуже багатогранна композиція, як, власне, і саме почуття Любов. Адже в ньому можуть поєднуватися дуже різні емоції: радість і біль, спокій і тривога, сльози і безмежне щастя. Впевнена, в цьому треку кожен знайде щось своє", — підсумувала виконавиця.

Фанати моментально відреагували на таку душевну пісню зірки, побажавши їй в коментарях скоріше зустріти справжнє кохання.

Відомо, що Ані Лорак розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу. Причиною цьому послужили регулярні зради з боку її чоловіка. Тим не менш, він часто бачиться з їх дочкою Софією, якій вже виповнилося 9 років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співачку Ані Лорак запідозрили у вагітності. Шанувальники Кароліни прийшли до таких висновків дивлячись на знімки, які сама артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Йдеться про нарізку з гастрольного туру співачки по Росії, на яких вона виступає в різних вбраннях. Так, фоловери відзначають, що Лорак набрала вагу, а концертні наряди тільки підкреслили її кругленький животик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини