Головна Новини Зірки персона Українська акторка одружилася з режисеркою Зоєю Лактіоновою: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська акторка одружилася з режисеркою Зоєю Лактіоновою: подробиці (ФОТО)

9 листопада 2022, 16:08
Поділіться публікацією:

Українська акторка Оксана Черкашина та режисерка Зоя Лактіонова одружилися 7 листопада у Варшаві.

Українська акторка одружилася з режисеркою Зоєю Лактіоновою: подробиці (ФОТО)

Оксана Черкашина та Зоя Лактіонова/ Фото: Pixabay

Для урочистого заходу дівчата обрали невимушений стиль: вони вдягли чорні штани та кросівки. Зоя Лактіонова доповнила свій образ світлою сорочкою, а Оксана Черкашина віддала перевагу мереживному білому топу на тонких бретельках.

На знімках, які були опубліковані у соціальних мережах, Оксана та Зоя позують лежачи на дерев'яній підлозі в оточенні рожевих куль та квітів. Також з'явився знімок каблучок, якими обмінялися дівчата.

Українська акторка одружилася з режисеркою Зоєю Лактіоновою: подробиці (ФОТО) - фото 2

Варто зазначити, що у Польщі на законодавчому рівні заборонені одностатеві шлюби та представники ЛГБТК+ спільноти не можуть розписуватись на території цієї держави. Таким чином актриса Оксана Черкашина та режисер Зоя Лактіонова зіграли символічне весілля. Проте відсвяткували цю подію дівчат цілком за українськими традиціями – з піснями, танцями та тостами.

Раніше пара повідомила, що всі подарунки будуть направлені на батьківщину і роздані як гуманітарна допомога для цивільних та військових.

Українська акторка одружилася з режисеркою Зоєю Лактіоновою: подробиці (ФОТО) - фото 3

Хто такі Оксана Черкашина та Зоя Лактіонова

Оксана Черкашина – українська акторка, яка стала відомою завдяки головній ролі у драматичному фільмі "Клондайк". У картині розповідається про війну на Донбасі та авіакатастрофу рейсу MH17 Malaysia Airlines 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області.

За сюжетом, молоде подружжя Іра та Толік готуються стати батьками. Незважаючи на постійні сварки, чоловік прагне евакуювати вагітну жінку, але вона навідріз відмовляється їхати навіть тоді, коли село захоплюють озброєні угруповання. У цей же час у небі над ними збивають цивільний літак.

"Клондайк" представлятиме Україну серед претендентів на премію Оскар-2023 у номінації "Кращий міжнародний повнометражний фільм".

Зоя Лактіонова – незалежна режисерка-документаліст родом із Маріуполя. Працює з темами війни, пам'яті та особистими історіями.


Читайте також: 


- Помічник президента Чехії одружився з українською біженкою




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини