Головна Новини Зірки персона Українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників

Тіктокерка Сімбочка вляпалася у скандал через серіал "Слово пацана"

5 грудня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

В Україні деякі блогери продовжують   просувати "русскій мір", популяризуючи новий  російський  кримінальний  серіал "Слово пацана", що  присвячений   молодіжним угрупованням  Казані в кінці 1980-х років. В черговий  скандал, пов'язаний з серіалом, втрапила  відома блогерка-мільйонниця.

Українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників

Блогерка Сімбочка (фото з відкритих джерел)

Про це розповідає   журналіст Костянтин Андріюк. Він звертає  увагу на новий TikTok блогерки "Симбочки",  що  був віднятий під звуки  з російського серіалу. Зокрема,  в кадрі  присутній  хлопець блогерки — виконавець Парфенюк, що   пробував свої сили в  Нацвідборі на конкурс  Євробачення.

Журналіст  та  чимало користувачів  звинувачують  дівчину в  хайпі на серіалі, що відзнятий в країні- агресорці. Але  Сімбочка  пояснила, що ніби не знала, звідки взялась звукова доріжка, яку вона використала у відеоролику.

"Мені трапилося відео досить поширене і я його скопіювала", — виправдовувалась вона.

Але, як свідчать коментарі   в соцмережах,  не всі користувачі вірять  поясненню Сімбочки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу технікуМолода  і скандальна блогерка  Юлія Верба, яка  вихвалялась  дорогими  покупками, звинувачують, що вона перегнала на лінію  фронту непридатні авто. 

При цьому, як  зазначив  розвідник з позивним "Прометей",  Юлія Верба  відправила авто  на фронт,  оприлюднивши в мережі їх   фотографії. "Прометей"  каже, що  ці автомобілі Верби   непридатні для використання, і називає цей вчинок   "плювком в обличчя військових". Військовий дотримується думки, що Верба  робить такі  "благодійні" вчинки виключно "заради хайпу".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини