Головна Новини Зірки персона Українська блогерка зізналася, що спонсорує Росію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська блогерка зізналася, що спонсорує Росію: що відомо

Алхім продовжує слухати російську музику

29 березня 2023, 22:30 comments1635
Поділіться публікацією:

Вітчизняна блогерка Анна Алхім зробила зізнання, що  і тепер  не перестає слухати російських виконавців, і з цієї причини  спонсорує країну-агресорку. Про це Алхім  заявила під час  подкасту  з Олександром Волошиним. Як вона каже, ніхто не має права вказати, якою мовою говорити і яку музику слухати.

Українська блогерка зізналася, що спонсорує Росію: що відомо

Блогерка Анна Алхім (фото з відкритих джерел)

Ще блогерка повідомила,  що слухає музику на Apple Music,  про стрімінгові сервіси вона ніби не знала.  При цьому Волошин  поставив питання, чи  проінформована вона, що саме так  підтримує  армію РФ, Алхім сказала з посмішкою:

"Я не розумію, як це я їм бабки відправляю. Де мені тоді слухати це?

До слова, Анна Алхім — українська блогерка. Ще в 2021 році була занесена до бази "Миротворець", заперечуючи  факти російської агресії, антиукраїнської пропаганди та участі в актах гуманітарної агресії Росії проти України.

Але в минулому  році з’явився  український фільм "Любов і блогери", де Анна виконувала роль другого плану.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка зрадила Україну і випустила пісню, де підтримала окупантів. Виконавиця з України Яна Соломко, що родом з Полтави,  прийняла рішення поступити, як її колишня колега з групи "Real O" Регіна Тодоренко й  зрадила  свою країну. Зірка записала нову  пісню "ННН", яку присвятила  загарбникам. Відеоролик на YouTube  вона супроводила коротким підписом "Я ніколи, нікому, ні за що не проміняю наше кохання!",  зі слів композиції  зрозуміло, що коханий Яни  Соломко є військовим. Але, співачка обмежила  можливість  прокоментувати її повідомлення  про прем'єру в соціальних мережах.  З початку військового вторгнення РФ  Яна Соломко  вибрала зрадницьку позицію  та виїхала в Росію.  Там виконавиця  часто  дає концерти  окупантам та відкрито одобрює загарбницьку кремлівську політику.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини