Головна Новини Зірки персона Українська режисерка, яка втекла в РФ, повернулася в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська режисерка, яка втекла в РФ, повернулася в Україну

Оксана Байрак передала привіт з Одеси

21 грудня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Колишня українка та режисер зі скандальною репутацією  Оксана Байрак повернулась в  свою країну опісля того, як виспівувала дифірамби  господарю Кремля  Володимиру Путіну і  повернулась  до Росії. Тепер вона знаходиться  в  місті Одеса

Українська режисерка, яка втекла в РФ, повернулася в Україну

Оксана Байрак (фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в Instagram вона оприлюднила  скріншот новин,  де повідомляється, що режисерка  стала в ряди патріотів і планує повернутись в Україну. Цей  пост вона  супроводила гнівним підписом:

"Святий Миколай, прошу і молю, подаруй загону одноклітинних писак мізки, а всім прекрасним людям планети Земля — чари кохання. З привітом з Одеси".

При цьому дещо пізніше  вона видалила це повідомлення. Чи   перебуває  тепер Байрак в Україні -  точно невідомо. Тут буде розбиратись СБУ.

Оксана Байрак, яка  була на початку військового вторгнення в Одесі, подалась до Росії. Там вона спілкувалась з російськими колегами, що підтримують Путіна  і навіть  працює  над новим серіалом, який транслюватиметься на російському ТБ.

Українська режисерка, яка втекла в РФ, повернулася в Україну - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців. Російська телеведуча, яка   народилась в Донецьку Тутта Ларсен  тепер  матір ще одного російського загарбника . Її син Лука  проходитиме  строкову  службу в  російських Збройних силах. 

Як  повідомила  колишня українка  в своєму Telegram-каналі, вона не одразу погодилась з  цим рішенням 18-річного сина, проте коли  переконалась, що це його серйозне рішення, прийняла його  вибір.

До закінчення  навчання  Тутта Ларсен  мешкала з батьками і сестрою в місті  Донецьк, але   поїхала вчитись  до Москви, де вступила до університету.  Отримавши вищу освіту,  вона  знайшла роботу на телебаченні.  Пізніше  Тутта знялась в якості запрошеного гостя в  кількох серіалах,  зокрема і в серіалі  "Приречена стати зіркою".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини