Головна Новини Зірки персона Українська співачка ледь не згоріла під час зйомок кліпу: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка ледь не згоріла під час зйомок кліпу: що сталося

Артистка MamaRika розповіла подробиці цієї історії

11 січня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Українська виконавиця MamaRika здивувала шанувальників шокуючим зізнанням. Так, вона розповіла, що під час зйомок чергового кліпу ледь не згоріла. Про це пише видання РБК.

Українська співачка ледь не згоріла під час зйомок кліпу: що сталося

MamaRika. Фото: прес-служба Нового каналу

Подробицями цієї історії співачка поділилася в ефірі розважального шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

"У моєму минулому житті, коли я ще була Ерікою, є пісня "Любов не вірить цифрам". Пам'ятаю, що ми знімали відео. За планом, я в образі відьми повинна була підійти до величезного багаття в мій зріст і робити рухи руками, ніби він з моєї волі розгорається. На вулиці тоді було близько 0 градусів. Звичайно, саме воно так не зробиться, тому з іншого боку стояв хлопець, який в момент, коли я роблю жест, підливав в полум'я гас. Оскільки я тоді була в синтетичній блузці, а на голові — лак, то, самі розумієте, без пригод не обійшлося", — зізналася артистка.

І в якийсь момент подув сильний вітер: полум'я на мить торкнулося співачки.

"На мить язик полум'я торкнувся мене. Уявіть, навіть трохи вії підгоріли. На щастя, напевно, ангели мене витягли, адже я дуже швидко все змогла загасити. До речі, десь в архівах залишилося відео, як я горіла", — говорить виконавиця .

Вона зізнається, що ця історія навчила її тому, що завжди потрібно зберігати максимальну обережність, як би фанатично ти не ставився до роботи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як і скільки Тіна Кароль заробляє на карантині. Популярна українська виконавиця Тіна Кароль навіть в непростий економічний час в Україні почуває себе впевнено, тому що вміє непогано заробляти. Про це пише РБК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини