Головна Новини Зірки персона Українська співачка подала на Grammy пісню про депортацію дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка подала на Grammy пісню про депортацію дітей

Українська співачка Jerry Heil номінується на Grammy з піснею про викрадення дітей

11 вересня 2024, 12:12
Поділіться публікацією:

Українська співачка Jerry Heil подала свою пісню "All Eyes On Kids" на премію Grammy 2025, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до проблеми викрадення дітей під час війни в Україні.

Українська співачка подала на Grammy пісню про депортацію дітей

Українська співачка Jerry Heil претендує на Grammy 2025

Ставши членом Академії звукозапису, Heil вирішила не просто змагатися за музичні лаври, а використати цей майданчик для підняття важливих соціальних питань. Її трек та кліп "All Eyes On Kids" відображає болючі теми депортації та викрадення дітей російськими окупантами, які продовжують залишатися під прикриттям глобальної інформаційної війни.

Використавши власний досвід та емоційні мотиви, співачка прагне привернути увагу до історій таких дітей, як 14-річна Кіра Обедінська з Маріуполя, чия історія стала центральною в музичному відео. Після свого викрадення та примусової депортації в Донецьк, Кіра була повернута в Україну завдяки зусиллям волонтерів і міжнародної підтримки.

На своїй сторінці в Instagram Jerry Heil зазначила:

"Цей трек — не просто музика, а заклик до дії. Ми повинні розповісти цю історію світові, і Grammy — це потужний інструмент для цього". За її словами, щоденні новини часто ігнорують трагедії, які не повинні залишатися поза увагою.

Jerry Heil закликає всіх небайдужих особистостей та українців за кордоном активно підтримувати розповсюдження пісні.

"Зараз у нас з вами надвідповідальна задача – зробити так, щоб цей трек пройшов в лонглист. Коли я сідала писати цю пісню, у мене була задача зробити так, щоб в пісні підіймалася якась дуже важлива тема стосовно України. Тому що якщо ти вже як артистка з України виходиш на велику сцену, ти маєш піднімати питання, які стосуються твого народу, питання, які стосуються тебе. Але я також розуміла, що ти не донесеш це через пісню, яка буде просто грузити слухача. В першу чергу мені дійсно хотілося, щоб це змушувало тіло рухатися, щоб це прослуховували іще раз, іще раз, іще раз", – додала зірка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини