Головна Новини Зірки персона Українська співачка стала переможницею серйозного американського музичного конкурсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка стала переможницею серйозного американського музичного конкурсу

Молода українка Jerry Heil (Яна Шемаєва) підкорила Djooky Music Awards та отримала дуже перспективний приз

1 вересня 2021, 10:04
Поділіться публікацією:

Українська співачка стала переможницею серйозного американського музичного конкурсу

Jerry Heil, фото: з Instagram Jerry Heil

Українська співачка Jerry Heil стала переможницею літнього сезону музичного конкурсу Djooky Music Awards. Про це Jerry Heil повідомила в Instagram.

Djooky Music Awards досить молодий музичний конкурс, який проводиться щоквартально з початку 2020 року, але в числі учасників збирає музичних виконавців різних жанрів із усього світу, а на самій платформі Djooky є активними понад 150 тис. користувачів.

Молода українка Яна Шемаєва, відома шанувальникам як Jerry Heil, зареєструвала до участі в конкурсі свій хіт "Cheers". Сама співачка зазначила, що перемога для неї була досить несподіваною, адже за день до бідбиття підсумків конкурсу Jerry Heil знаходилась на восьмій позиції.

Як переможниця конкурсу Шемаєва мала змогу обрати приз на вибір – 20 тис. доларів США або поїздка в Лос-Анджелес та звукозапис треку на студії Capitol Records, в якій записуються найвідоміші світові зірки.  

Зазначимо, що Jerry Heil є досить сміливою дівчиною. Так, тогоріч в рамках своєрідного експериментуЯна Шемаєва поголилась налисо. За словами співачки, вона вирішила перевірити, скільки негативу на неї виллє спільнота через нестандартний вчинок.

Нагадаємо, що  Jerry Heil у 2020 році брала участь у Націанальному відборі на Євробачення з треком "Vegan", але її спроба не виявилась успішною.

Раніше "Коментарі"повідомляли, що вбік Jerry Heil полетіли закиди щодо того, що дівчина є "черговою заробітчанкою без принципів". Причиною гніву україномовної частини прихильників Яни Шемаєвої став кліп на пісню "Блогер", яку співачка виконує російською мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини