Головна Новини Зірки персона Українська співачка вперше відверто розповіла, скільки "пластик" зробила
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка вперше відверто розповіла, скільки "пластик" зробила

Камалія розповіла, що ще хотіла б змінити у своїй зовнішності.

3 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Українська співачка Камалія вперше відкрито розповіла, що зверталася до пластичних хірургів, проте не через бажання змінити свою зовнішність, а внаслідок нещасного випадку. В інтерв'ю виданню "Фокус" вона поділилася, що потрапила на операційний стіл після травми, яку отримала незабаром після народження своїх дочок.

Українська співачка вперше відверто розповіла, скільки "пластик" зробила

Співачка Камалія (фото з відкритих джерел)

Під час активної прогулянки в спортивному костюмі для схуднення Камалія відчула запаморочення, знепритомніла та впала. Через це вона сильно травмувала обличчя: отримала рану над оком, яку довелося зашивати, а також пошкодила ніс, який згодом довелося коригувати за допомогою пластики.

Співачка зазначила, що не планувала робити пластичні операції для зміни зовнішності. Вона задоволена своїм виглядом і отримує достатньо уваги з боку шанувальників. Проте раніше вона розглядала можливість зробити операцію зі збільшення грудей, але медичні показання не дозволяють їй це робити.

"Чотири роки тому я перенесла онкологічне захворювання молочних залоз, тому будь-які операції на грудях мені протипоказані. Загалом, я задоволена своєю зовнішністю. Уваги чоловіків мені вистачає, шанувальників багато. Компліменти говорять і чоловіки, і жінки. Уваги мені достатньо. Тож усе добре!" — підсумувала Камалія.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про знаменитостей, які не приховують змінПластична хірургія давно стала невід'ємною частиною життя знаменитостей. Деякі операції проходять непомітно, лише злегка коригуючи зовнішність, інші кардинально змінюють вигляд зірки. Давайте розглянемо 5 зірок, які робили пластику та не посоромилися розповісти про це всьому світу.

Кім Кардаш'ян, американська телезірка та підприємець, відома своєю відкритістю щодо пластичних операцій. Вона не лише публічно обговорювала свої процедури, включаючи ботокс та ліпосакцію, а й активно просуває цю тему у своїх соціальних мережах та телешоу. Кім підкреслює, що для неї це спосіб збереження впевненості у собі та відповідності власним стандартам краси.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини