Головна Новини Зірки персона Українська співачка зізналася, що їй видаляли пухлину
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка зізналася, що їй видаляли пухлину

Співачка порадила жінкам ходити до мамолога

13 жовтня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Українська співачка зізналася, що їй видаляли пухлину

Надя Дорофєєва поділилася історією про лікування, фото з відкритих джерел

Українська співачка, дизайнер одягу та відеоблогер, колишня учасниця "Время и стекло" Надія Дорофєєва в соціальній мережі зробила в пості зізнання. Написала вона про важливу проблему зі здоров'ям жінок – пухлини у молочних залозах. Співачка розповіла про свій досвід боротьби з пухлиною та наголосила, що найкраща зброя – це обстеження та огляд у мамолога. Про це у Міжнародний день без бюстгальтера Надія написала на сторінці у Instagram.

31-річна співачка розповіла, що їй довелося зіткнутися з онкологією кілька років тому. У неї на огляді лікарі діагностували невелику пухлину в одній із грудей. Щоб убезпечити себе Надії довелося погодитись на операцію з видалення новоутворення. Співачка порадила іншим дівчатам та жінкам стежити за своїм здоров'ям.

Зірка зізналася, що лікувалася від доброякісної пухлини чотири роки тому. У неї залишився шрам на грудях від операції, але вона вже не замазує його тональним кремом, як раніше. Пост набрав майже 70 000 лайків та понад 200 коментарів.

За словами Надії, у неї визнали фіброаденому, доброякісну пухлину. Як повідомила зірка, такі новоутворення можуть з'являтися з різних причин, але перевірятися у мамолога жінкам варто щороку. Під час огляду є шанси виявити пухлину та вчасно розпочати лікування.

Як повідомляв портал "Коментарі", здоров'я англійської королеви похитнулося. Королева останнім часом ходила з палицею в руках. У резиденції про зміни у стані її здоров'я не говорять. Можливо, королева стала почуватися гірше. У ЗМІ здогадуються, що вплинуло на монархиню.

Також ми писали , що померла актриса, яка зіграла епізодичну роль у культовому радянському фільмі "Службовий роман". Відомо, що останнім часом актриса захворіла на COVID-19. Купина захворіла на важку форму. Після інфікування вона потрапила до реанімації. Можливо, саме через коронавірус вона і померла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини