Головна Новини Зірки персона Український хореограф розповів про свою колегу, яка на початку війни втекла в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Український хореограф розповів про свою колегу, яка на початку війни втекла в Росію

Він заявив, що у Денисової немає нічого спільного з українцями

15 березня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Відомий  хореограф Макс Чмерковський  дав оцінку поступку  своєї колеги Тетяни Денисової, яка  втікла до РФ, як тільки почалось повномасштабне  російське вторгнення. Про це повідомив "УНІАН".

Український хореограф розповів про свою  колегу, яка на початку війни втекла в Росію

Макс Чмерковський (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання  Анни  Олицької він  наголосив, що його  не дивує проросійська позиція Денисової,  бо  під час зйомок танцювального проекту, де вони  працювали, як судді, вона  показувала,  що в неї відсутнє хоч  щось  спільне з Україною.

"Якщо досі хтось помилково вважає Денисову українкою — це повна нісенітниця. Я про неї нічого не знав, і про цю ситуацію теж, поки ми не познайомилися. Але коли ми познайомилися — це далеко не "Тетяна". Вона абсолютно не "Денисова", ніякого відношення до України не мала", — розповів Чмерковський.

За його оцінкою,  продюсери  проекту  поступили неправильно,  коли запрошували Денисову  стати членом  журі. 

"При спілкуванні від неї не йшло нічого українського абсолютно. Коли я з нею сидів і спілкувався, це була не одна з тих жінок, з якими я спілкуюся в Україні протягом багатьох моїх приїздів. У неї була інша енергія, вона по-іншому дивилася на ці речі. Українці хвилювалися, коли почала війна, а вона — ні", — резюмував  Чмерковський.

За  кілька місяців після   того, як почалась війна Тетяна  Денисова з'явилась на російському телеканалі ТНТ, як  суддя проекту "Танці".  При цьому, ще зимової пори 2022 року вона виступала суддею  українського танцювального проекту. Опісля втечі Денисової  в РФ,  продюсери проекту прийняли рішення  вирізати її участь з ефіру. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

16 березня 2023, 04:32

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини