Головна Новини Зірки персона Український музикант розповів, як прибирав трупи мирних жителів у звільнених від окупантів містах
commentss НОВИНИ Всі новини

Український музикант розповів, як прибирав трупи мирних жителів у звільнених від окупантів містах

Музикант продовжує допомагати людям і зараз

2 червня 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант Андрій Хливнюк розповів про жахи, які принесли українцям окупанти. Лідер "Бумбокса" в інтерв'ю Дмитру Гордону зізнався, що прибирав тіла мирних жителів у звільнених містах.

Український музикант розповів, як прибирав трупи мирних жителів у звільнених від окупантів містах

Андрій Хливнюк (фото з відкритих джерел)

Хливнюк також розповів, що він думає про діячів культури, які підтримують режим путіна. Музикант зізнався, що знає зірок, які вихваляють рішення очільника Кремля, особисто багато років. Але тепер для нього цих людей не існує.

"Мені не до них зараз. Я бачив гуркіт прильоту гармат, всяких чортових реактивних систем, Я бачив те, що бачили мої побратими, коли ми заходили в звільнені міста... І коли ще трупи не встигли прибрати з вулиць і відтягнути машини — це була наша робота", — зазначив лідер "Бумбоксу".

Також Андрій Хливнюк зазначив, що бачив багато болю, який принесли із собою окупанти. Музикант був у селах, де люди просили їжу і плакали від вдячності за шматок хліба та пляшку олії.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Лію Ахеджакову напали в Москві. Незнайомий чоловік напав на Лію Ахеджакову, коли вона грала у спектаклі на сцені театру "Современник". Нападник розпилив на акторку перцевий балончик. Про інцидент акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram.  На думку Ахеджакової, вона здогадується, чому чоловік це зробив. Акторка впевнена, що це сталося через її висловлювання та позицію про війну в Україні. Адже Лія Ахеджакова критикує російську владу та підтримує українців. Також вона заявила, що чекає від правоохоронців відповідної реакції, аби нападник поніс покарання.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини