Головна Новини Зірки персона Український репер Потап нарешті розсекретив місце свого перебування
commentss НОВИНИ Всі новини

Український репер Потап нарешті розсекретив місце свого перебування

«Перебуваю там, де можу бути корисним», - продюсер Потап розповів куди він зник і чим займається, допоки в Україні триває війна

17 травня 2023, 14:25
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на "ТСН". Вперше, за тривалий час, артист розповів в інтерв’ю, як змінилося його життя за останнє півріччя.

Український репер Потап нарешті розсекретив місце свого перебування

Потап. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, зараз репер проживає за кордоном та займається там усім, чим тільки можна: і організацією благодійних концертів, і аукціонами, і гуманітарною допомогою і збором коштів на потреби військових. За словами Потапа, він "перебуває там, де може бути найбільш корисним".

"Я не буваю в одному місці. Це пов'язано зі специфікою моєї роботи зараз. У мене дуже великі зв'язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном. І перебуваю там, де на цю хвилину можу бути найбільше корисним – це може бути і в Україні, і в Європі, і в Америці", — розповів Потап журналістам.

З останнього, зірковий продюсер допоміг 25 українським захисникам пройти реабілітацію в США та протезувати кінцівки. Як зауважив Потап, це стало можливим завдяки проведенню аукціону в штаті Іллінойс. Він додав, що пів року тому, спільно з дружиною Настею Каменських зібрав 80 мільйонів гривень на NFT-платформу Help UA в Сан-Франциско, де допомагають людям, що постраждали від агресії рф.

"Складно рахувати, скільки саме грошей ми закумулювали, і що саме зробили. Але найголовніше, що ми маємо змогу доносити інформацію про Україну за кордоном. Нас чують. Нас слухають. Нас бачать. Нам треба постійно оновлювати інформацію, щоби світ не встигав забути про Україну. Щоб йому не набридло допомагати", – висловився Потап.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Каменських знову потрапила у "немилість": цього разу її розкритикували за благодійний конкурс. Співачка Настя Каменських у сомережі заявила про розіграш дорогої автівки та iPhone й донату у 100 000 гривень на ЗСУ. Ідею зірки швидко розкритикували підписники, тож допис довелося видалити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини