Головна Новини Зірки персона Український режисер обдурив Мінкульт і поїхав до Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український режисер обдурив Мінкульт і поїхав до Росії

Мінкульт дав йому дозвіл на виїзд, але не в Росію

9 березня 2023, 22:55 comments1469
Поділіться публікацією:

Сьогодні в українських  медіа  оприлюднено інформацію, що український режисер  Тарас Голубков став режисером кліпу російської виконавиці Клави Коки. Митець так само звернувся за дозволом на виїзд  до Міністерства культури, але вказав чиновникам  зовсім іншу  мету відрядження.

Український режисер обдурив Мінкульт і поїхав до Росії

Тарас Голубков (фото з відкритих джерел)

Як проінформувало   Міністерство представникам  сайту kp.ua, Голубков отримав  дозвіл на виїзд з 14 по 30 жовтня  2022 року. Чиновники запевняють,  що режисер турбувався про дозвіл, щоб поїхати  в Європу і  створити  документальний фільм про війну в  рідній країні. Для цього  він представив  всі потрібні  документи.

"Був створений проект The War Diary. Основне інформаційне завдання — показати європейській аудиторії цілісну картину, а через документальну форму максимально донести проблематику до глядача. Центром кожної розповіді є справжні люди, які опинилися в складних обставинах війни. Цінність даного проєкту — це своєрідний "прямий ефір", фіксація абсолютно справжніх подій! Людина з будь-якої точки світу, може побачити історії людей, що зустрілися віч-на-віч з такою страшною трагедією, як війна!" – так озвучив ідею проєкту Тарас Голубков, звертаючись до Мінкульту.

Але дійсність виявилась іншою.  Режисер опинився в РФ,  де почав працювати з російськими митцями-путіністами, що виступають  за війну в  нашій країні.

Зовсім нещодавно  побачив  світ новий кліп виконавиці з РФ  Клави Коки на її пісню "Заміж". Його відзняв український режисер. Команда  путінської виконавиці  не оприлюднює, що за цією відео роботою  стоїть режисер з України. Але актор, що був задіяний в зйомках, "спалив" Голубкова. Проте він вніс зміни до свого  посту в соціальних мережах, де стер  режисера.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Портнов виїхав з України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини