Головна Новини Зірки персона Український шоумен виїхав за кордон під час війни: у Мережі його засудили (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український шоумен виїхав за кордон під час війни: у Мережі його засудили (ВІДЕО)

Остапчука звинуватили у зароблянні грошей

3 вересня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

За повідомленням  блогера і оглядача  вітчизняного шоу-бізнесу Богдана Беспалова,  ведучий Володимир Остапчук  зараз проводить церемонії  одруження  на території Хорватії. Він виставив відповідний ролик.

Український шоумен виїхав за кордон під час війни: у Мережі його засудили (ВІДЕО)

Володимир Остапчук (фото з відкритих джерел)

Беспалов пише, що  ноумен  поїхав за кордон  нещодавно,  пояснивши це потребою благодійності, а сам в цей час  виїхав, щоб заробити гроші,  проводячи урочистості на замовлення.

"Так нахабно і підло прикриватися благодійністю, щоб заробляти заради власного збагачення. Коли цього телепня скасують?" – обурюється   блогер у  власному Telegram-каналі.

"Від його інтелекту і ментального наповнення не варто було очікувати чогось іншого""Немає слів", "Має бути суспільний резонанс, але людям зараз не до цього",- пишуть користувачі в Мережі.

Допоки згадуваний  шоумен   ніяк не  коментує свій вчинок. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український ведучий похвалився відпочинком в Римі і нарвався на осуд українців. Зірковий телеведучий Григорій Решетник поділивсь з шанувальниками  світлинами з Риму. Він  зробив прогулянку  містом разом зі своєю дружиною Христиною Решетник. Співгромадяни  негативно оцінили цей поступок   телезірки. Вони  висловлюються, що  тепер  неприпустимо  викладати такі  кадри, коли багато  українських родин  знаходяться  в розлуці, поки триває  війна в Україні.

Підписними поставили  Решетнику питання, чому він не захищає Україну на фронті. Бо більшість  представників сильної половини ще в перші дні повномасштабної російської війни пішли до лав ЗСУ, щоб  допомогти подолати   окупантів. Але   телеведучий   не відповів на ці коментарі.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини