Головна Новини Зірки персона Український співак потрапив у скандал в Ізраїлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак потрапив у скандал в Ізраїлі

ALEKSEEV дав концерт в одному з нічних клубів Тель-Авіва

25 лютого 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Виконавець з України  ALEKSEEV  втрапив в скандальну ситуацію. Це сталось, коли співак  давав концерт в   нічному  клубі Тель-Авіва, в Ізраїлі.

Український співак потрапив у скандал в Ізраїлі

Український співак ALEKSEEV (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  ТСН, в Мережі  оприлюднили  відеоролик  з виступу співака. Користувачі обурюються, що  співак  до україномовних  пісень включив в програму і одну  російськомовну.

При цьому, в українського артиста  є перекладені пісні, які він виконує українською мовою. До того ж  він давав обіцянку, що не співатиме   російські версії.

Журналістка Аліна Доротюк звернулась до представників  команди співака, щоб вони  пояснили, чому ж він все ж  співав і російською. Там  розповіли, що виступ  відбувся  45 хвилин і був приурочений підтримці   біженців з України. Трек "П'яне Сонце" ALEKSEEV  співав російською, виконуючи  прохання організаторів  концерту.

Але, україномовну версію "П'яне Сонце"  артист теж виконував, коли вийшов на біс.

Ще представники команди співака   повідомили, що ALEKSEEV на  своїх концертах не виконує пісні на  російській взагалі, бо всі його хіти були перекладені на  українську.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про скандальні ню-фото порноакторки з українською символікоюФотограф Петтер Хегре, який зробив скандальну фотосесію з оголеною українською порноакторкою Anna Ralphs (Анастасія Мітіна), що прикрила інтимні місця національними символами, відреагував на скарги українців та попросив вибачення. Хегре пояснив, що його задум привернути увагу до війни в Україні не спрацював, так, як він очікував. 

Петтер Хегре відповів на зауваження українців, які розкритикували ню-фотосесію української моделі Анастасії Мітіної та роботу фотографа за "наругу над державними символами". Фотограф прибрав з соціальних мереж свою роботу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини