Головна Новини Зірки персона Українську співачку, яка втекла до Росії, загнобили в мережі: вона вирішила відповісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську співачку, яка втекла до Росії, загнобили в мережі: вона вирішила відповісти

Соломко раніше мовчала про війну на території рідної країни, а тепер публічно радіє тому, що живе в Росії

20 червня 2023, 23:25 comments1293
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Яна Соломко, яка до війни  співала і знімалась в своїй країні, а зараз мешкає в РФ, втрапила в  неприємну ситуацію. Яна  оприлюднила світлину, що   була зроблена,  можливо, на вулиці  Москви.

Українську співачку, яка втекла до Росії, загнобили в мережі: вона вирішила відповісти

Яна Соломко (фото з відкритих джерел)

Фотографію   почали коментувати   розлючені фоловери — користувачі,  в основному з України, "накинулись" на неї,  звинувачуючи в тому, що вона стала  зрадницею і тепер не осуджує  вбивств  своїх колишніх  співгромадян. 

Співачка  хотіла дати відповідь, проте критичних зауважень  щодо її вчинка   стало ще більше.. 

"Шл*ха р*с*ка", — написав один з користувачів. На цю критику  колишня українка дала відповідь: "Якщо ви дозволяєте собі таке писати, то хоча б дитину приберіть з аватарки! Соромно!"  Користувач знову  обурено реагував: "Соромно має бути тобі, шк*ра пр*д*жна".

Коли аналізувати власні сторінки  знаменитості  в  соціальних мережах,  то під кожним   її  повідомленням є коментарі з образами, обуренням і критикою того, що Яна підтримує  кривавий кремлівський режим і вибрала країну для  життя — РФ. 

Українську співачку, яка втекла до Росії, загнобили в мережі: вона вирішила відповісти - фото 2

 Зараз  Яна співає  в РФ,  під псевдонімом Соянна.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як українська співачка продалася Росії. Яна Соломко з дитячих років  займалась  музикою, але самостійно вона  не змогла досягнути хоч певних висот. Дівчина  була в складі  маловідомих груп, які не мали хоч якоїсь  популярності. Це була остання фраза Соломко, де вона  підтримала  Україну. Пізніше п'ять місяців  після початку війни вона  нічого не казала про війну, а далі  довела до шоку українців  ницим  вчинком.  Соломко  співала на  одному з концертів в РФ  і висловила свою думку, що їй "приємно там перебувати".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини