Головна Новини Зірки персона Померла популярна американська співачка
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла популярна американська співачка

Напередодні смерті співачка анонсувала вихід нових пісень

9 лютого 2021, 13:12
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомої американської співачки Мері Вілсон, яка входила до складу групи The Supremes. Її серце перестало битися на 76-му році життя. Про це інформує видання The Guardian.

Померла популярна американська співачка

Померла співачка Мері Вілсон - фото: з відкритих джерел

Джерело повідомляє, що знаменитість раптово померла у своєму будинку в Лас-Вегасі вчора, 8 лютого. Про причини її смерті громадськості поки що нічого не розповіли. Про трагічну подію розповів публіцист зірки.

Мері Вілсон відома як одна з творців музичного гурту The Supremes. У 15-річному віці вона разом з Дайаною Росс і Флоренс Баллард організувала групу і вони стали виступати в Детройті. Згодом колектив здобув популярність і нових фанатів. Незабаром The Supremes стали вважати однією з найуспішніших жіночих музичних груп.

Померла популярна американська співачка - фото 2

Рідні співачки відзначають, що до цього часу не можуть повірити в те, що вона померла. Колеги Мері Вілсон також висловили свої співчуття.

"Я тільки що розмовляв з нею телефоном в середу близько години та навіть уявити собі не міг. Так повно життя і великих історій. Абсолютно у шоці. Спочивай з миром, Мері ", — написав у Twitter музикант Пол Стенлі з Questlove і Kiss.

Буквально за кілька днів до своєї смерті Вілсон анонсувала на своїй сторінці в YouTube вихід її нових музичних творів. Вона висловила бажання, щоб деякі з її записів були випущені до її дня народження 6 березня. Однак  її життя раптово обірвалася.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Росії зник знаменитий актор Леонід Куравльов, а також про те, що помер відомий російський актор, який зіграв у "Бригаді" і "Доярці з Хацапетівки".https://stars.comments.ua/ua/news/person/pomer-vidomiy-rosiyskiy-aktor-yakiy-zigrav-u-brigadi-i-doyarci-z-hacapetivki-671231.html




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини