Головна Новини Зірки персона Померла зірка фільму «Поліцейська академія»
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла зірка фільму «Поліцейська академія»

Точна причина смерті зірки невідома

8 січня 2021, 09:45 comments1529
Поділіться публікацією:

У четвер, 7 січня, померла актриса Маріон Ремсі, яку багато глядачів пам'ятають за роллю курсантки Лаверни Хукс в комедії "Поліцейська академія". Відомо, що знаменитість погано почувала себе через хворобу.

Померла зірка фільму «Поліцейська академія»

померла актриса з "Поліцейської академії" / фото: fishki.net

За інформацією джерела, Меріон померла на 74-му році життя у своєму заміському будинку, розташованому в Лос-Анджелесі. Її менеджер вже підтвердив цю трагічну новину, але не повідомив, що стало причиною смерті. Відомо лише, що зірка недавно захворіла і відчувала себе погано.

Нагадаємо, що Меріон Ремсі народилася у Філадельфії, свій акторський шлях вона розпочала у 28 років, величезну популярність їй принесла роль поліцейської з низьким голосом Лаверни Хукс в шести серіях комедійного фільму "Поліцейська академія".

Крім акторства, знаменитість захоплювалася музикою. Вона писала пісні в співавторстві з Харас Файр (професійно відомим під ім'ям Патрік Грант). І кілька синглів вона презентувала, як композитор.

Крім "Поліцейської академії", Меріон Ремсі можна було побачити в таких фільмах, як "Вендетта", "Лавалантула", а також серіалах "Джефферсон", "Кос" та інших.

Нагадаємо, що в кінці грудня на 99-му році життя помер найвідоміший модельєр минулого століття П'єр Карден. Його не стало в американському госпіталі Парижа, але причина смерті не уточнюється. Відомо, що за своє життя модельєр запатентував понад 500 своїх винаходів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у віці 39 років не стало творця китайської ігрової студії Yoozoo Games і відомої всьому світу фентезі-саги "Гра престолів" Лінь Ци.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини