Головна Новини Зірки персона Юрій Горбунов розповів, чи буде у них з Осадчою пишне весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Юрій Горбунов розповів, чи буде у них з Осадчою пишне весілля

Юрій Горбунов зізнався, що вони з Катериною планують обвінчатися

8 липня 2020, 20:20 comments1253
Поділіться публікацією:

Український телеведучий Юрій Горбунов в 2017 році одружився з ведучою програми "Світське життя" Катериною Осадчою. Пишного торжества у пари не було, тому що Катерина була на останньому місяці вагітності. Але ведучий не виключав можливість проведення розкішного весілля в майбутньому. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" Юрій Горбунов розповів, чи планують вони з Катериною влаштувати для себе велике свято.

Юрій Горбунов розповів, чи буде у них з Осадчою пишне весілля

@gorbunovyuriy

"Ми, напевно, не будемо робити весілля, як такнє Може, буде вінчання та святкова вечеря. Але події в світі вносять свої корективи. Тому в цьому році весілля точно не буде", — зазначив артист.

Також телеведучий розповів, що вони з дружиною дуже рідко сваряться і в основному через побутові проблеми, які швидко забуваються.

"Ми разом працюємо і живемо в одному домі, тому довго не розмовляти або бути ображеним один на одного немає ніякого сенсу. У нас в обох характери, які швидко миряться. Звичайно, бувають якісь непорозуміння, як і в кожній родині. Але вони, як правило, на побутовому рівні і просто забуваються", — зізнався Горбунов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку пораду український ведучий Юрій Горбунов хотів би дати президенту Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини