Головна Новини Зірки персона В Києві виступить група, яка стала культовою для декількох поколінь
commentss НОВИНИ Всі новини

В Києві виступить група, яка стала культовою для декількох поколінь

Навесні в Україну приїде з концертом група "Кіно"

18 грудня 2020, 21:28
Поділіться публікацією:








З того моменту, як з'явилася легендарна радянська група "Кіно" пройшло вже 40 років. Такий серйозний ювілей і ностальгія про колишні концерти спонукали учасників групи знову зібратися разом. І їх грандіозне повернення відбудеться навесні наступного року — вони виступлять в Києві.

В Києві виступить група, яка стала культовою для декількох поколінь

Група "Кіно". Фото: tmbw.ru

На даний момент йде ретельна підготовка і багато обговорень, щоб все задумане вийшло саме таким, яким його бачать творці. Учасники хочуть подарувати глядачам унікальне шоу, яке зможе не тільки повернути їх в той час, але також приверне і нову аудиторію слухачів. У цьому їм допомагає син Віктора Цоя — Олександр Цой.

"Мені здається, "Кіно" знаходиться в унікальній ситуації. Людям не вистачило "Кіно". Будучи шалено популярною, ця група настільки мало провела часу зі своїми шанувальниками! Це було повернення до чогось правильного і важливого, як ніби так і треба було зробити", — сказав Олександр.

Українські глядачі незабаром зможуть побачити добре знайомий їм склад музичного колективу: басисти групи — Олександр Тітов і Ігор Тихомиров, гітарист — Юрій Каспарян, а в основі програми — голос лідера "Кіно" Віктора Цоя, оцифрований з оригінальних багатоканальних записів.

Акцент на концерті буде зроблений саме на відео. Фанати зможуть побачити відеоряд, який буде нагадувати повнометражний фільм. А кожна пісня буде оформлена, як маленька новела, об'єднана спільною темою. Всі ці ефекти будуть задіяні для того, що передати все максимально реально і повторити те ж звучання, яке було колись.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, група "Кіно" оголосила про нові концерти. Легендарна група "Кіно" через 30 років після загибелі Віктора Цоя оголосила про нові концерти. У шоу будуть використовувати "справжній голос Віктора Цоя, оцифрований з оригінальних багатоканальних записів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини