Головна Новини Зірки персона В Україну до Дня Незалежності з концертом приїде відомий співак: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну до Дня Незалежності з концертом приїде відомий співак: що про це відомо

На свято до України завітає багато артистів

2 серпня 2021, 22:21
Поділіться публікацією:

До столиці України з грандіозним концертом приїде італійський тенор Андреа Бочеллі. Співак  виступить на  НСК "Олімпійський" 24 серпня. Про це повідомляє УНІАН.

В Україну до Дня Незалежності з концертом приїде відомий співак: що про це відомо

Андреа Бочеллі (фото з відкритих джерел)

 Окрім цього, на честь свята відбудеться великий військовий парад, в якому візьмуть участь не тільки українські військові, але й — іноземні. На урочистому дійстві буде представлена вся військова техніка Збройних Сил України. Захід пройде в Києві та Одесі.

 Відомо, що кошти, які будуть вилучені з концерту італійського тенора, підуть на будівництво Музею Івана Марчука.

22 серпня також відбудеться урочисте вручення премії "Національна легенда" в Маріїнському палаці. Для гостей, запрошених, лауреатів заспівають Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, Тіна Кароль, Alina Pash. 

Окрім Бочеллі, 24 серпня на сцену вийдуть Тіна Кароль, Джамала, оперні співачки Людмила Монастирська і Тамара Калінкіна.  А на Олімпійському відбудеться концерт "День Незалежності країни" (ДНК).

Також своїми виступами українців порадують: Діма Монатік, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Потап, Надя Дорофєєва, Софія Ротару, Океан Ельзи й Brutto.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Зеленський хоче, що більшість українців має отримати щеплення від COVID-19 до Дня Незалежності. За його словами, більшість громадян України, які потребують щеплення, зможуть отримати свою дозу вакцини до Дня Незалежності, який традиційно святкують 24 серпня. Президент України Володимир Зеленський закликав збільшити темпи вакцинації в Україні та посилити комунікацію з регіонами щодо профілактики захворюваності на COVID-19.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини