Головна Новини Зірки персона «Вагітна?»: Володимир Остапчук з дружиною заінтригували мережу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вагітна?»: Володимир Остапчук з дружиною заінтригували мережу (ФОТО)

Остапчук уже виховує двох дітей від першого шлюбу

18 лютого 2021, 11:10 comments2716
Поділіться публікацією:

«Вагітна?»: Володимир Остапчук з дружиною заінтригували мережу (ФОТО)

Володимир Остапчук та Христина Горняк (фото з відкритих джерел)

Відомий український ведучий Володимир Остапчук, який нещодавно зі своєю дружиною Христиною Горняк повернувся з відпочинку на Мальдівських островах, заінтригував мережу "вагітним" фото.

На своїй сторінці в Instagram шоумен опублікував знімок, на якому його кохана стоїть в білому купальнику, а він опустився на одне коліно і цілує її помітно округлий животик.

"Головна новина з Мальдів. Спасибі all inclusive за те, що набрали по 3 кг кожен", — підписав фотографію Остапчук.

Фоловери знаменитості прийшли в подив, одні вважають, що нова дружина українського телеведучого дійсно в положенні й почали вітати його з майбутнім поповненням: "Клас, хороших людей повинно бути багато", "Вітаю, Вова", "Вітаю вас", "Ура, вітаю ".

Інші ж переконано кажуть, що Остапчук просто пожартував: "Майстер сенсацій", "Відпочинок — це завжди легке шлункове овагітнення", "Блін, а я вже повелася", "Жорстко ви нас підловили".

Через кілька годин Христина Гірняк під цією публікацією написала: "Цей пост всі дочитають до кінця" і залишила смайлик, який сміється.

А телеведучий підігрів чутки ще однією фотографією, на якій зображений кругленький животик Христини, підписавши її "Good night".

«Вагітна?»: Володимир Остапчук з дружиною заінтригували мережу (ФОТО) - фото 2

Відзначимо, що під час відпочинку на Мальдівах дружина Остапчука відкрито у своїх Instagram Stories говорила про те, що балує себе шампанським і смачними коктейлями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час відпочинку на Мальдівських островах про свою вагітність заявила дружина "Холостяка-9" Даша Квіткова. Вона опублікувала фотографію з кругленьким животом, який цілував Микита Добринін. Як виявилося, в той момент Даша була вже на п'ятому місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини