Головна Новини Зірки персона "Вас вітає 23-річний, безвусий Павло Зібров": артист показав, як виглядав без вусів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вас вітає 23-річний, безвусий Павло Зібров": артист показав, як виглядав без вусів

Фото було зроблено за часів його служби в армії

14 жовтня 2020, 14:38 comments2318
Поділіться публікацією:

Жива легенда української сцени опублікував на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому у нього ще немає вусів. Для шанувальників це стало справжньою несподіванкою, адже вони звикли бачити артиста з його фірмовими вусами, передає видання odnaminyta.

"Вас вітає 23-річний, безвусий Павло Зібров": артист показав, як виглядав без вусів

Павло Зібров. Фото: kp.ua

Як бачимо, співак таким був не завжди: на фото йому 23 роки, і він приймає присягу. Таким способом Зібров вирішив привітати всіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України.

"Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір — це заступниця і покровителька наших козаків. Від щирого серця бажаю вам здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра, мирного неба і благополуччя! Купайтеся в щасті, і нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає ваш будинок!", — написав Павло.

Незважаючи на те, що найбільша популярність Павла Зіброва припала на дев'яності роки, він все одно не здає своїх позицій. Артист є активним користувачем соціальних мереж, а також не боїться приміряти на себе нові сценічні образи. Наприклад, Зібров із задоволенням знімається в сучасних комедіях або навіть записує спільні пісні з реп-виконавцями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як би виглядали зірки українського шоу-бізнесу, якби стали супергероями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини