Головна Новини Зірки персона Вайкуле назвала, хто може стати наступним президентом Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вайкуле назвала, хто може стати наступним президентом Росії

Таку думку Лайма озвучила в інтерв'ю росіянці Ксенії Собчак

3 квітня 2023, 22:20 comments1350
Поділіться публікацією:

 Виконавиця з Латвії Лайма Вайкуле, відповідаючи на питання Ксенії Собчак сказала, що була б  дуже щасливою, якби  новим  президентом РФ  вибрали Максима Галкіна.  І  заявила, що  в цьому випадку теж віддала б свій  голос  за популярного гумориста і хорошого  друга.

Вайкуле назвала, хто може стати наступним президентом Росії

Лайма Вайкуле (фото з відкритих джерел)

Співачка навела, як  приклад, українського президента  Володимира  Зеленського, що   перед стрибком в політичній  діяльності домігся неймовірного  визнання в шоубізнес, тим самим показуючи  гарний  приклад  колезі з Росії: 

"Ще, може бути, Максим буде президентом. А може Алла буде? Ось це було б диво! Я б голосувала за Галкіна, і, думаю, росіяни б голосували. Зеленський показав, як можна. Росіяни, подумайте. Максим — не політик, але з нього б вийшов ідеальний президент. Тому що в ньому є все людське".

Латиська зірка розповіла, що вони  дуже близько спілкуються з Максом Галкіним і Аллою Пугачовою. Їх дружні стосунки почалась ще  задовго до того, як  зіркове сімейство перебралось  до Ізраїля  і початку повномасштабного російського військового вторгнення.

"Ми однаково ставимося до хорошого і до поганого. Це, в принципі, те, що об'єднує людей", -  продовжила  Лайма. 

Зірка в  захопленні від того, що  Алла і Максим багато чим  жертвують,  щоб зберегти свою правдиву позицію  і вберегти честь.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії почали жорстоко цькувати Лайму Вайкуле. В РФ розгорнута кампанія  цькування  стосовно ще  одної зіркової артистки, яка підняла  свій голос проти війни. На цей раз вже  дістається  Лаймі Вайкуле. Пропагандистські медіа  стверджують  у своїх публікаціях,  що Лайма "за довгі роки стала посіпакою Примадонни і продовжує підтакувати їй у кожному інтерв'ю". 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вова

4 квітня 2023, 06:28

А, что рф, ищо разве будит сущиствовать??????!??


Новини