Головна Новини Зірки персона Важко хворіє та хоче померти: Андрій Губін шокував одкровеннями про своє здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Важко хворіє та хоче померти: Андрій Губін шокував одкровеннями про своє здоров'я

Співак розповів, що моторошні болі його почали турбувати з 16 років

30 вересня 2021, 21:30 comments1431
Поділіться публікацією:

Кумир  мешканців радянських часів та популярний виконавець 90-років Андрій Губін виклав важку правду про своє теперішнє існування та важке захворювання, яке скалічило йому життя.  Він зробив страшне зізнання, що не хоче жити, з тієї причини, що вилікувати хворобу неможливо і його тіло гниє. Його розповідь передає kp.ru.

 Важко хворіє та хоче померти: Андрій Губін шокував одкровеннями про  своє здоров'я

Андрій Губін розповів про страшну хворобу (фото з відкритих джерел)

Медики діагностували в колишньої попзірки лівосторонню  прозопалгію. Захворювання неврологічне, воно проявляється тим, що людина відчуває болі в кожній ділянці тіла.

 За словами колишнього кумира, він дуже страждає. Вмирає повільно, вже ось-ось прийде смерть. Але вмирає спокійно, йому нестрашно покидати цей світ. Єдине, з чим він не може змиритись, що у нього вже не буде щасливих миттєвостей в житті.

Всі кошти, які артист мав, він віддав аби вилікуватись, але ніщо йому не допомогло.

 Співак каже, що причина  хвороби, на яку він страждає, це – наслідки спортивних травм, бо він активно займався спортом. Перші болі спричинили йому страждання вже у 16 років, але він терпів.  

Губін припускає, що причина його хвороби може бути у спортивних травмах дитинства та юнацтва: "Перші болі я почав відчувати з 16 років. У 28 я вже написав пісню "Я втомився від небес вічної милості чекати". У той момент насправді вже було дуже боляче".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що легенда світового боксу шокував зізнаннямЕксчемпіон світу з боксу в шести вагових категоріях, якого прозвали "Золотим хлопчиком", 48-річний спортсмен Оскар Де Ла Хойя зізнався, що в 13 років був зґвалтований старшою жінкою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини