Головна Новини Зірки персона Важко перенесла хворобу: стало відомо, чому відома українська співачка перестала з'являтися на публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Важко перенесла хворобу: стало відомо, чому відома українська співачка перестала з'являтися на публіці

Назвали причину, чому Софія Ротару перестала з'являтися на публіці. Як виявилося, це пов'язано не з війною в Україні

28 листопада 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Довірена особа  Софії Ротару   розповіла, чому  зірка   тепер дотримується  самітницького  способу  життя. Як він стверджує,  це  зовсім  не пов'язане  з повномасштабною  війною.

Важко перенесла хворобу: стало відомо, чому відома українська співачка перестала з'являтися на публіці

Софія Ротару (фото з відкритих джерел)

За словами інсайдера для  видання OBOZ.UA, ще  раніше зіркова  співачка важко перехворіла на "Омікрон", тому  тепер  знаменитість   робить все для того, щоб забезпечити собі максимальну безпеку.  Чоловік  стверджує, що Софія  Ротару лякається, щоб не  заразитись  коронавірусом.  Тому зараз  вона обмежила власне  спілкування з  прихильниками.

Як відомо,  тепер співачка  мешкає  неподалік Києва, на території  селища  П'ятихатки. Товариство їй складає   її син Анатолій Євдокименко.  Проте  онук  співачки  виїхав за кордон, де  хоче  збудувати  свою кар'єру під творчим псевдонімом SHMN,  що  звучить як "шаман".

За словами інсайдера,  такий псевдонім  онук Ротару  обрав тому, що  в захопленні від езотерики, а не  через те, що  наслідує  російського співака  Шамана.  

При цьому, внук  Софії Ротару ніяк не висловлюється   стосовно війни в Україні. Він вдає, що війни ніби і  не  має. Може,  саме так хоче  пересидіти важкі часи  на двох стільцях.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України. Як стверджує  представниця російського ТВ  Евеліна Бльоданс, яка  підтримує пропаганду країни-агресорки,   коментуючи видання  "АіФ"  реальну позицію українки Софії Ротару щодо військового вторгнення РФ, вона і на цей раз озвучила тут якусь   маячню. 

Телеведуча перерахувала причини, чому  українська зірка  не схвалює  російську агресію. Як  пояснює Бльоданс,  співачка є   надто  довірливою  і  поступає так, як їй  пояснюють її рідні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини