Головна Новини Зірки персона Вбила дієта: стали відомі подробиці смерті єдиної доньки Елвіса Преслі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбила дієта: стали відомі подробиці смерті єдиної доньки Елвіса Преслі

Єдина дочка Елвіса Преслі сильно хотіла схуднути

31 січня 2023, 23:30 comments1062
Поділіться публікацією:

Донька Елвіса Преслі Ліза Марі незадовго до  смерті  дотримувалась   небезпечної дієти. Саме ця обставина   могла її вбити. 54-річна Ліза Марі сильно зашкодила власному  здоров'ю, бо мала бажання  скинути вагу до початку   нагородження на церемонії  "Золотий  глобус".

Вбила дієта: стали відомі подробиці смерті єдиної доньки Елвіса Преслі

Ліза Марі (фото з відкритих джерел)

"За 2 місяці до "Золотого глобуса" Ліза Марі зробила пластичну операцію і почала приймати ліки для схуднення. Нам сказали, що вона втратила від 40 до 50 фунтів (від 18 до майже 23 кг) за 6 тижнів", — проінформували  представників видання  TMZ джерело, близьке до рідних дочки Преслі.

При  цьому, Ліза Марі дотримувалась  екстремальної  дієти і можливо  приймала сильні  болезаспокійливі засоби. Донька Преслі  чимало часу вела  боротьбу  із залежністю від опіоїдних  речовин і незадовго  перед смертю  почала їх приймати.

Представники видання  ще інформують, що під час  інтерв'ю на  "Золотому Глобусі" Ліза Марі  поводилась якось  дивно, була  втомлена. Таке враження, що донька Преслі  була під впливом якихось речовин. Як стверджують джерела з поліції, незадовго перед  смертю  вона   нарікала на біль в животі. 

 Але офіційна  причина смерті єдиної доньки  Преслі поки що не названа. Експерти в очікуванні  результатів токсикологічної експертизи, тому  це може затягнутись на декілька місяців.

До слова,  про те, що померла Ліза Марі повідомили  13 січня. Доньці  легендарного Преслі було 54 роки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що онука Елвіса Преслі знайшли мертвим. В м.Калабасас (штат Каліфорнія), у квартирі виявили тіло 27-річного Бенджаміна Кіо — онука Елвіса Преслі. Мати загиблого, Ліза Мері Преслі підтвердила інформацію про смерть свого сина. Ймовірно, юнак звів рахунки з життям.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини