Головна Новини Зірки персона "Велика Прогулянка": з'явився трейлер нової комедії з Вєркою Сердючкою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Велика Прогулянка": з'явився трейлер нової комедії з Вєркою Сердючкою (ВІДЕО)

Герої "Великої Прогулянки" - сім'ї Драгоманових і Наливайченка

25 січня 2022, 23:40 comments1233
Поділіться публікацією:








Запальна  музика, атмосферне відео, що вдало поєднуються в новій комедії, дають змогу  глядачам перенестись  із зими на кілька місяців вперед, коли настає сезон весняних родинних пікніків. За задумом сюжету  "Великої Прогулянки"  в центрі кіно — протистояння родини місцевого бізнесмена Наливайченка та родини  працівників сфери культури Драгоманових. Про нову комедію пише УНІАН.

"Велика Прогулянка":  з'явився трейлер нової комедії з Вєркою Сердючкою (ВІДЕО)

Комедія вийде у лютому (фото - пресслужба)

Ці дві  родини зазіхають  на ідеальну галявину під шашлики.  В хід підуть конфлікти  та приводи для все нових  суперечок,  які можуть  пересварити всіх  в радіусі на  декілька  кілометрів. Що тільки не вигадуватимуть представники звичайних українських родин, щоб заволодіти галявиною  мрії?

За словами актора Юрія Ткача, який зіграв роль Толі Наливайченка  в новій роботі,  він мріє, щоб з 24 лютого зали кінотеатрів були переповнені глядачами, що прийшли подивитись  "Велику прогулянку".Кіно вийшло чудове:влучний, народний гумор, пісні, що запалюють і витівки родин Наливайченка і Драгоманових. Комедія вийшла  бомбезна – тому  хочеться прийти  на знімальний  майданчик, але  ще  зустрітись разом за переглядом нового фільму, який вийде на великі екрани.  

Під час демонстрування  нової комедії вперше  звучатиме  уривок офіційного саундтреку  від VERKA SERDUCHKA. Сама процедура презентації синглу, назва якого – ще таємниця, і відеокліпу  призначена на середину лютого. При цьому, улюблениця народу, разом зі своїм бендом і в присутності  чарівної  мами, теж появиться  під час показу – в зіркових камео.

Отож, "Велика Прогулянка"  в залах кінотеатрів  буде з  24 лютого 2022 року!

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки коштують корпоративи українських зірок.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини