Головна Новини Зірки персона Весело проводив час в елітному ресторані: показали, як Потап розважається в Дубаї з росіянами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Весело проводив час в елітному ресторані: показали, як Потап розважається в Дубаї з росіянами (ВІДЕО)

Потап весело проводив з росіянами час та говорив з ними російською

6 листопада 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

За інформацією оглядач українського шоу-бізнесу Богдана Беспалова,  яку він отримав від  свого товариства пліткарів,  український  продюсер і репер Потап зараз  знаходиться  в Дубаї. 

Весело проводив час в елітному ресторані: показали, як Потап розважається в Дубаї з росіянами (ВІДЕО)

Олексій Потапенко (фото з відкритих джерел)

Зокрема, він оприлюднив відеоролик,  де можна побачити, як Потап, перебуваючи на території   елітного ресторану,  дивиться, як шеф-кухар готує  наїдки  для  відвідувачів. Серед  тих, хто був  в цьому елітному ресторані,  знаходились   громадяни РФ, які   і знімали відеоролик, на який потрапив український продюсер

"Потап випускає пісні українською, тому що так потрібно, говорить про Україну в Instagram, тому що так потрібно, хейтить росіян, тому що так потрібно, говорить на публіку українською, тому що так потрібно. А за кадром він буде тусити з р*снею: від золотої молоді до умовного Кіркорова, говорити про "один народ" і "це все політика, вони домовляться", поки гинуть кожен день наші воїни. Мал*роса в ньому ніколи не викорінити від слова зовсім. Ось такі люди і працюють на руку ворогові. Я не кажу, що саме Потап, але такі персонажі дуже небезпечні. Вони можуть бути як ждунами, так і навідниками. Так що ніякі відбілювання Потапа колегами по цеху, мовляв, Олексій затих, тому що йому погрожували Кадировим — не проканають. Явно не від страху Потапенко відпочиває в Дубаї з росіянами", -  стверджує   блогер  в своєму Telegram-каналі.

 Ще Богдан Беспалов звернувсь  до  посадовців, які дали Потапу дозвіл на виїзд за кордон. Він не може зрозуміти, чим  цей  продюсер  кращий за інших  і чому вони  не реагують на таке  його красиве життя.

"Чому ви плюєте в обличчя народу? Чому влада не реагує на зловживання повноваженнями тими, хто дає зелене світло в обхід законам воєнного часу Потапу, Остапчуку, Кензову і їм подібним? У мене немає мети образити Олексія. Це його життя, його вибір, але шкода, що людина з такими можливостями замість допомоги рідній країні одягає маску "жертви", говорить про підтримку України з дубайського номера. Змінилися люди, країна, але не Потап. Він сьогодні продовжує жити категоріями "зв'язки все порішають", "весь світ у моїх ніг", "перечекаю і повернуся, як все вщухне", "яка різниця"", — підсумував блогер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український спортсмен підіграв російській пропаганді


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини