Головна Новини Зірки персона Від інфаркту помер відомий російський музикант
commentss НОВИНИ Всі новини

Від інфаркту помер відомий російський музикант

Музикант помер в машині «швидкої» допомоги

13 грудня 2020, 16:40 comments1949
Поділіться публікацією:

У віці 64-х років помер Андрій Сапунов — російський вокаліст, автор пісень, музикант групи "Воскресенье". За попередніми даними, причиною смерті став інфаркт.

Від інфаркту помер відомий російський музикант

Андрій Сапунов (Фото: Сергей Фадеичев / ТАСС)

Телеграм-каналу Mash повідомляє, що вранці в неділю, 13 грудня, Сапунов став погано себе почувати, у нього знизився тиск і з'явився біль у грудях. Йому викликали "швидку" допомогу, але на під'їзді до лікарні серце музиканта зупинилося. Ймовірною причиною смерті назвали інфаркт, але обставини події уточнюються.

Відомо, що чотири роки тому Андрій Сапунов переніс операцію на серці.

Відомо, що російський музикант в 1979 році приєднався до групи "Воскресенье", але через три роки колектив розпався і Сапунов працював у вокально-інструментальному ансамблі "Самоцвіти". У 1994 році разом з іншими учасниками він відродив групу "Воскресенье" і виступав з нею на сцені до 2016 року. Потім він покинув групу через те, що розійшовся в політичних поглядах з лідером колективу Олексієм Романовим. Річ у тому, що Сапунов відмовився їхати з концертом в окупований Крим.

Нагадаємо, 12 грудня на 86-му році життя помер радянський актор Валентин Гафт. Причина смерті невідома, але кажуть, що в актора були проблеми з серцем і кілька років тому він переніс інсульт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що недавно російський рок-музикант, відомий по групі "Звуки Му" Петро Мамонов, приїхав в Україну, але був зупинений прикордонною службою. Музиканту і його дружині не дозволили перетнути кордон і заборонили в'їзд в Україну на три роки за те, що він виступав у окупованому Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини