Головна Новини Зірки персона Відбілювання слави чи професійна недбалість: в лікарні «Охмадит» нічого не знали про благодійну ініціативу Лободи
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбілювання слави чи професійна недбалість: в лікарні «Охмадит» нічого не знали про благодійну ініціативу Лободи

Днями, на інстаграм-сторінці OsocorResidence оголосили про благодійну місію Лободи - організацію концерту, задля збору коштів на ремонт ЛОР-відділення ОХМАТДИТу. Проте, як з’ясувалося пізніше, в лікарні нічого не знали про плани співачки

22 травня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Yarmak. 

Відбілювання слави чи професійна недбалість: в лікарні «Охмадит» нічого не знали про благодійну ініціативу Лободи

Концерт Лободи. Фото з відкритих джерел

Як зауважимо, Світлана Лобода втратила довіру чималої кількості українців, через її неоднозначну позицію щодо війни та тривале замовчування агресії з боку РФ. А також, через її систематичні поїздки з концертами до Росії з 2014 року.  Тож, навколо артистки гуляє "неоднозначна слава".

Заявою, щодо організації благодійного концерту, за участі Лободи неабияк обурився український співак Yarmak. З цього приводу він записав відеозвернення. Цілком, ймовірно перебуваючи у цей час на військових позиціях.

"Друзі, всім вітання! Сидимо із товаришем, готуємось до задачі в найприємнішому місці світу…і читаємо цю новину. Й потихенько з’являється дежавю 2015 року, коли нам почали просувати "какая разница"..І звісно, ми будемо реагувати на це. Допомогти ЛОР-відділенню можна багатьма іншими шляхами. І з багатьма більш достойними людьми цієї країни. І не піддаватися на цю ганьбу, яку вирішили затіяти на наступний день, після Дня Незалежності", — сказав співак.

Після цього відео Yarmak отримав відповідь з "Охматдиту". Представники лікарні зауважили, що вони не знали про концерт Лободи та його "добру місію".

"Ми лише сьогодні дізналися про цей концерт. З нами, на жаль, нічого не було узгоджено —  ані концерт, ані афіша, ані артист", — відповіли там.

Сама ж співачка, ніяк не коментує цю ситуацію. Нових заяв немає і на сторінці Osocor Residence.

Читайте також на порталі "Коментарі", — Благодійність і сцена: Лободу розкритикували через анонс концерту в столиці.

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини