Головна Новини Зірки персона Відома акторка фільмів для дорослих знайдена мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка фільмів для дорослих знайдена мертвою

Популярна порноакторка, яка знялася у майже 1000 фільмів для дорослих покінчила життя самогубством.

21 лютого 2024, 09:00 comments1212
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американська порноакторка Кегні Лінн Картер була знайдена мертвою. Акторка фільмів для дорослих покінчила з життям 15 лютого, однак публічно про її смерть стало відомо через чотири дні.

Відома акторка фільмів для дорослих знайдена мертвою

Американська порноакторка Кегні Лінн Картер. Фото з відкритих джерел

Після звістки про смерть порноакторки Кегні Лінн Картер її друзі та рідні запустили збір коштів на платформі GoFundMe.

"Кегні була артисткою, співачкою, танцівницею, донькою та другом. На жаль, попри численні виняткові досягнення та таланти, Кегні роками боролася з проблемами психічного здоров'я", — повідомили організатори збору коштів.

Картер почала кар’єру у 2007 році як танцівниця стриптизу. Згодом Кегні Лінн Картер спробувала стати співачкою та переїхала до Каліфорнії. Однак після того, як її менеджер виявив, що Картер продовжує працювати стриптизеркою, то розірвав з нею контракт.

Кегні Лінн Картер продовжила танцювати та невдовзі стала моделлю підписавши контракт з агенцією LA Direct Models. У 2008 році Кегні Лінн Картер прийшла у сферу порноіндустрії у якій отримала визнання та кілька нагород, зокрема у 2010 році отримала премію "Найкраща нова старлетка". Ця нагорода є "оскаром" у світі порноіндустрії та присуджується порноакторці, яка показала найбільший потенціал у свої дебютні роки. За свою кар’єру порноакторки Кегні Лінн Картер знялась у 964 фільмах для дорослих. 

У 2018 році Картер під псевдонімом Kagney Necessary випустила мініальбом під назвою The Crossove. А у 2019 році вона вирішила змінити своє життя, переїхавши з Лос-Анджелеса до Огайо. Саме там вона відкрила фітнес-центр танцю на пілоні.

15 лютого 2024 36-річна американська порноакторка Кегні Лінн Картер покінчила життя самогубством із застосуванням вогнепальної зброї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про відому британську акторку фільмів для дорослих, яку знайшли мертвою.

Також "Коментарі" писали про американську порноакторку, яка прилетіла в Іран та спантеличила місцеву владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини