Головна Новини Зірки персона Відома акторка отримала російський паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка отримала російський паспорт

Актриса раніше отримала російське громадянство

10 листопада 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Зірка кінематографу Уругваю та відома виконавиця Наталія Орейро вже має паспорт РФ. Його передав артистці посол РФ в Аргентині  Дмитро Феоктистов. Пише УНІАН.

Відома акторка отримала російський паспорт

Орейро отримала паспорт РФ (фото з відкритих джерел)

Схвильована  уругвайська актриса  перед отриманням документа  читала на російській та іспанській мові присягу. Потім зірка висловила щиру вдячність всім, хто був до цього причетний.

До слова,  зіркова виконавиця  та її син отримали російське громадянство. Ще з 2014 року Наталія Орейро відбула на гастролі в Росію. Потім вона почала писати в соціальних мережах на своїй сторінці  двома мовами. Співачка сказала, що  висловлює щирі симпатії до жителів цієї країни. Зірка зазначила, що для неї є честю  — отримати очікуване  російське громадянство. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардеп-втікач Онищенко отримав російський паспортКолишній нардеп Олександр Онищенко тепер громадянин Росії. До кінця 2021 року він має намір відмовитися від українського громадянства. Олександр Онищенко розповів, що має намір добитися великих успіхів в складі збірної Росії з кінного спорту на Чемпіонатах світу та Європи. Крім цього, зазначив колишній нардеп, він буде готувати російських спортсменів до Олімпіади, в якій теж має намір взяти участь і як спортсмен, і як тренер. Бізнесмен натякнув на безвихідь ситуації, в якій опинився. Каже, що у нього закінчилися всі іноземні паспорти. У посольствах постійно стикався з відмовами. В Україні про кінний спорт взагалі ніхто не думає. Що стосується політичної ситуації в країні, то після зміни влади кардинальних змін на краще не відбулося і просвіт найближчим часом не передбачається. Тому і вирішив здобути громадянство Росії.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини