Головна Новини Зірки персона Відома акторка завагітніла у 32 роки (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома акторка завагітніла у 32 роки (Фото)

Це перша вагітність Емми Стоун

5 січня 2021, 19:45 comments1540
Поділіться публікацією:

Відома американська актриса Емма Стоун вперше завагітніла у тридцять два роки. Дану інформацію повідомляє інтернет-видання Daily Mail.

Відома акторка завагітніла у 32 роки (Фото)

Емма Стоун вперше завагітніла. Фото: bigpicture.ru

Про особливий стан зірки дізналися папараці. Саме вони побачили Емму під час прогулянки. В неї було видно животик неозброєним оком. На прогулянці вона була одягнена в домашні просторі речі — лосини і вільну футболку. Прогулювалася жінка у зручному взутті.

Попри те, що фото давно розміщені в інтернеті, актриса не дає коментарів щодо своєї вагітності.


Відома акторка завагітніла у 32 роки (Фото) - фото 2


Нагадаємо, що в 2019-му році Емма Стоун вийшла заміж за актора Дейва Маккарті. Вони відзначили таємне весілля з найближчими людьми.

Зірка здобула низку високих нагород, серед яких "Оскар", премія БАФТА, "Золотий глобус" і три премії Гільдії кіноакторів США.

Емма Стоун знялася в фільмах "Медіум", "Легковажна Я", "Нова Людина-Павук", "Ла-Ла Ленд", "Фаворитка".

Нагадаємо, що солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна здивувала та шокувала своїх підписників в Інстаграмі. Співачка виставила фотографію, на якій видно її нове оригінальне татуювання. Зроблене тату на руці. На ньому — обличчя самої Саніної та Тіни Кароль. Під портретами — напис з дуетної пісні "Я не боюся. Тепер я вільна". Чому Юлія вирішила зробити саме таке тату, невідомо.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що Кейт Міддлтон стала найстильнішою королівською особою в світі. Уже другий рік поспіль Кейт Міддлтон займає перше місце, обігнавши ще одну королівську особу, Меган Маркл, яка після заручин з принцом Гаррі отримала збільшення запитів про її стиль на 219 відсотків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

кликбейт

5 січня 2021, 20:11

в 32 там норма


Новини