Головна Новини Зірки персона Відома актриса заявила, що почувалася використаною під час зйомок секс-сцен
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома актриса заявила, що почувалася використаною під час зйомок секс-сцен

Відома актриса Клер Фой поскаржилася на постільні сцени у своїй новій роботі «Дуже британський скандал»

27 грудня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

37-річна відома актриса Клер Фой зазначила, що знімання інтимних сцен у її новому серіалі завдали їй великого дискомфорту і після них вона відчувала себе "використаною".

Відома актриса заявила, що почувалася використаною під час зйомок секс-сцен

Клер Фой (фото з відкритих джерел)

Як передає видання BBC, знаменитість знялася у новій кінострічці "Дуже британський скандал". Там вона зіграла аристократку Маргарет Кемпбелл, яка увійшла в історію своїми сексуальними пригодами та скандальним розлученням. У суспільстві її називали не інакше як "Брудна герцогиня"

Зазначається, що Маргарет Кемпбелл стала першою жінкою благородної крові, яку публічно назвали повією.

Клер Фой зазначила, що сцени у фільмі давалися їй дуже нелегко. "Це пригнічує. Це найважче завдання з усіх. Ти почуваєшся беззахисною. І навіть якщо всі навколо намагаються надати тобі впевненості, на жаль, це не допомагає", — наголосила знаменитість.

В інтерв'ю виданню, британська актриса розповіла, що хотіла зробити інтимні сцени у фільмі особливими, показати щось глибинно жіноче, а не чергову сексуальну кульмінацію, яких повно на екранах.

Нагадаємо, що багато закоханих пар мріють про секс, як у кіно. Зрозуміло, якщо говорити про якийсь романтичний фільм, то їх можна зрозуміти. Але далеко не завжди кінематограф демонструє нам ті ситуації, які варто повторювати у реальному житті. Ми зібрали кілька яскравих прикладів сексу, які так і повинні залишитися лише на екрані телевізора.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Кіра Найтлі вирішила не зніматися оголеною у кінострічках. У зв'язку з цим зірка шукає двійників, які замість неї братимуть участь у сексуальних сценах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини