Головна Новини Зірки персона Відома модель зізналася, що більше не може мати дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома модель зізналася, що більше не може мати дітей

Модель зізналася, що їй подобалося бути вагітною

27 грудня 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Відома модель зізналася, що більше не може мати дітей

Кріссі Тайген / www.gettyimages.in

35-річна модель Кріссі Тайген, яка нещодавно пережила викидень, зізналася, що більше не зможе мати дітей.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує біля дзеркала в сукні бежевого кольору з вирізами на боках. Своє волосся зірка зібрала в пучок і постала перед підписниками без макіяжу. На кадрі видно її кругленький животик і Кріссі зізналася, що кожен раз, коли проходить повз дзеркало і бачить себе, дуже засмучується, адже могла б зараз виношувати свого малюка.

"Мені подобається бути вагітною. Але шкода, що цього більше ніколи не трапиться", - зізналася американська модель.

Кріссі написала, що після перенесеного викидня змінилося її тіло і свідомість. І ще, що вона дуже пишається своїми двома дітьми, який дорослішають з кожним днем. Її пост зібрав понад 3,5 млн лайків, а підписники підтримали знаменитість теплими словами: "Посилаю вам всю любов", "Ти виглядаєш прекрасно", "Спасибі, що поділилися цією складною частиною вашого шляху", "Ви надихаєте дуже багатьох людей своєю чесністю і відвертістю. Величезне спасибі ", — написали фоловери.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року американська модель Кріссі Тайген і її чоловік, співак Джон Ледженд втратили дитину. В кінці вересня зірку госпіталізували з кровотечею і зробили їй два переливання крові, але малюка, на жаль, врятувати не вдалося. Після того, що сталося, Кріссі пережила серйозну депресію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в минулому місяці 39-річна герцогиня Сассекська Меган Маркл вперше зізналася, що цього літа втратила дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини