Головна Новини Зірки персона Відома російська гумористка, яка родом з Києва, виступила в Москві і потрапила в скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська гумористка, яка родом з Києва, виступила в Москві і потрапила в скандал

Клара Новікова виступила в Москві і потрапила в скандал через український прапор

27 листопада 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Відома  гумористка з РФ, яка  народилась в  Києві, Клара Новікова вперше за довгий  період   виступила з сольним  концертом  в  російській столиці, після якого виник  скандал. Гумористка  не тільки  озвучила жарти  про Україну, але  й іноді  говорила  українською  мовою.

Відома російська гумористка, яка родом з Києва, виступила в Москві і потрапила в скандал

Клара Новікова (фото з відкритих джерел)

До того ж  під час її  концерту на екрані демонстрували  знімки київських  вулиць  і навіть  був синьо-жовтий прапор.  Цим дуже обурились  росіяни.  За їх переконанням, колишня українка  саме так   підтримує свою  батьківщину.

Але, як з'ясувалось,  Новікова зовсім не  думала про повномасштабне вторгнення  в Україні.   Виправдовуючись за український  прапор,  артистка пояснила,  що "нічого не знала, нічого не бачила".

Відома російська гумористка, яка родом з Києва, виступила в Москві і потрапила в скандал - фото 2

"Ніякого прапора України я не показувала. У мене такого немає на концерті! Хрін його знає, може, мені якийсь слайд і повісили? Я ж спиною стою до екрана! Це що, мій зал? У мене на концерті ніколи не буває "екранів". Я на репетиції переглянула всі слайди, які мені запропонували. Прапора я там не бачила. І взагалі у мене вперше в цьому залі був концерт", – виправдовувалась   Новікова.

Далі вона  сказала, що відрікатись від Києва не буде, тому що з цим містом  пов'язане її дитинство. Але  гумористка  ще  висловилась на адресу РФ. Вона  сказала, що вже 50 років  мешкає в країні-агресорці і  дякує їй  за можливість реалізувати свій талант.

До слова, російська гумористка  Клара Новікова внесена  до  бази  "Миротворець". Вона відвідала незаконно анексований Крим.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини