Головна Новини Зірки персона Відома російська співачка йде зі сцени: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка йде зі сцени: що сталося

Валерія вже не вперше планує завершувати свою кар'єру.

13 жовтня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Валерія, відома своєю підтримкою вторгнення РФ в Україну, випустила новий альбом, який, за словами її чоловіка і продюсера Йосипа Пригожина, стане останнім у її музичній кар'єрі.

 Відома російська співачка йде зі сцени: що сталося

Російська співачка Валерія (фото з відкритих джерел)

Пригожин пояснив, що створювати нові пісні та співпрацювати зі співавторами стає дедалі складніше. Він також зазначив, що Валерія планувала завершити свою кар'єру ще під час пандемії COVID-19, але тоді її відмовив продюсер Максим Фадєєв.

Пригожин підсумував, що "у всього є свій початок і свій кінець", і зараз настав час закінчити цю главу в житті Валерії.

"У всього є свій початок і свій кінець. Думаю, що в якийсь момент настав час, коли треба закінчувати цю історію вже в тому вигляді", — заявив Пригожин.

Варто нагадати, що Валерія 18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярна російська співачка йде зі сцени.  Російська співачка Ірина Аллегрова, яка підтримала незаконну агресію РФ проти України, оголосила про завершення своєї музичної кар'єри.

За даними російського пропагандистського видання StarHit, Аллегрова планує залишити сцену в найближчий час. Вона поділилася цим рішенням із журналістами за лаштунками музичного конкурсу "Новая волна". Співачка спочатку призупинила свої виступи через пандемію, і після цього так і не повернулася до активної концертної діяльності. Її останній альбом було випущено у 2021 році.

 


 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини