Головна Новини Зірки персона Відома співачка хотіла накласти на себе руки після смерті 17-річного сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка хотіла накласти на себе руки після смерті 17-річного сина

Шинейд О'Коннор вважає себе винною у смерті сина

14 січня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Популярна в Ісландії виконавиця і  композиторка Шинейд О'Коннор хотіла позбавити себе життя після пережитої в її родині трагедії – її 17-річний син Шейн  скоїв суїцид. Про  свій біль згорьована матір написала в соціальних мережах, про це інформує Mirror.

Відома співачка хотіла накласти на себе руки  після смерті 17-річного сина

Шинейд О'Коннор (фото з відкритих джерел)

 За словами виконавиці, вона хоче піти за своїм хлопчиком. Бо не бачить сенсу життя без нього. Вона переконана, що все, до чого торкається, руйнує. Каже, що жила тільки для сина. Але його вже нема. Вона стверджує, що зруйнувала свою родину. ЇЇ діти не хочуть її знати. Бо вона –погана матір. Всі помилково думають, що вона є хорошою з тої причини, що вміє співати.  Але це не так.  І вина в цьому, що сталось, її. В тому, що Шейн пішов з життя, винна  тільки вона,- не находить собі спокою композиторка.

Виконавиця зазначила, що не хоче бути в цьому світі без свого сина та інших своїх дітей. І що вона негідна жити. В тому, що сталось, тільки її помилка. І більше нікого. Вона стверджує про свою ненормальність, починаючи з того дня, як народилась. І це не є провиною її батьків, її родини чи винні тут діти. Це її. Тому вона має бажання відправити себе назад.

 Вже 13 січня після оприлюднення цього повідомлення, ірландська зірка  була шпиталізована до лікарні  після того, як хотіла здійснити спробу самогубства.

 Після цього вона розмістила ще одне повідомлення на своїй сторінці. В ньому вона просить вибачення  в своїх шанувальників. Повідомляє, що їде разом з копами  і вже на дорозі в лікарню. Просить вибачення, що примусила всіх засмутитись. Бо загубилась в цьому світі без свого сина,- резюмувала  ірландська композиторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська співачка зізналася, що ледь не вчинила суїцид.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Роман

15 січня 2022, 12:24

Безграмотность и корявость фраз данной статьи просто зашкаливает


Новини