Головна Новини Зірки персона Відома співачка оцінила шанси України на перемогу в Євробаченні-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка оцінила шанси України на перемогу в Євробаченні-2024

Джамала прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil у першому півфіналі.

9 травня 2024, 21:00
Поділіться публікацією:

В  ніч на 8 травня українські  виконавиці  Alyona Alyona і Jerry Heil  успішно  заспівали зі сцени першого півфіналу Євробачення-2024, це  відповідно оцінили не тільки вболівальники, але й букмекери. За  цих два дні до гранд-фіналу шанс українських співачок  на перемогу в  Євробаченні   відчутно зросли

Відома співачка оцінила шанси України на перемогу в Євробаченні-2024

Співачка Джамала (фото з відкритих джерел)

Чи  розділяє оптимізм букмекерів виконавиця  Джамала, про це вона розказала  під час ефіру телемарафону. Переможець Євробачення-2016 оприлюднила свої думки  про шанси Alyona Alyona і Jerry Heil на перемогу.

"Я дуже пишаюся нашими дівчатами, як і вся країна. Це завжди бентежно. ... завжди на зв’язку зі мною. Я знаю, що додати нам технічно, щоб ми не були нижче другого місця, але це супер секрет. Скажу їм тільки особисто. Номер потужний, пісня змістовна, і все це гармонійно. ... Конкуренти є. Були якісь операторські погрішності, нюанси. Мені вони були помітні, а комусь ні. Мені хочеться, щоб Alyona Alyona і Jerry Heil удосконалили свій номер у гранд-фіналі, і щоб усе було просто вау", — говорить  Джамала.

Ще знаменитість порадила українським конкурсанткам  наступне: "Багато надій покладаю на дівчат, з яким настроєм вони вийдуть. Мені дуже хочеться, щоб вони були світлими в очах, щоб були на 100% потужними й досконалими у вокалі. Глядачі це супер. Вони будуть за нас голосувати. Дуже хочеться, щоб і журі за нас проголосувало. Вони прискіпливі, вони розбирають пісню по кістках".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про скандал на ЄвробаченніПоляки вважають, що Сербія припустилась "серйозного порушення правил конкурсу" Євробачення 2024, коли перервала виступ польської співачки Luna у півфіналі конкурсу. Замість Євробачення сербський канал почав трансляцію прибуття китайського лідера Сі Цзіньпіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини