Головна Новини Зірки персона Відома співачка помирає від раку: українська артистка підтримала її
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка помирає від раку: українська артистка підтримала її

Shadu не змогла залишитися осторонь чужої біди.

6 лютого 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Співачка Shadu заявила про підтримку  онкохворої  артистки зі США, діагноз якої, на жаль, невтішний. Стало відомо, що Кет Дженіс при смерті. 

Відома співачка помирає від раку: українська артистка підтримала її

Співачка Shadu (фото з відкритих джерел)

В березні 2022 року Кет зверталась  до лікарів  з виникнення  новоутворення на шиї.  Американці  діагностували саркому, рідкісну хворобу, що визначає групу злоякісних пухлин.  Артистка  боролась з раком: була операція, хіміотерапія. Влітку їй вдалось на деякий час перемоти захворювання. Але через рік, червні 2023-го, важка хвороба  повернулась  і вразила  легені.

Shadu не залишилась байдужою в цій непростій ситуації. Вона  виставила відеоролик в ТікТок, щоб  підтримати  тяжкохвору  співачку.

"Я слухаю цю пісню на повторі, тому що артистка програє свою боротьбу з раком і залишає всі доходи своєму 7-річному синові",- пояснила свою  мету  співачка.

Прогнози лікарів  є невтішними,  американці  залишилося  жити кілька місяців. 

Відома співачка помирає від раку: українська артистка підтримала її  - фото 2

"Знаючи тяжку історію, будучи з маленьким сином на руках — це вкрай тяжко. Я хочу, щоб кожен артист зняв у ТікТок відео під цей звук, щоб дитина змогла отримати роялті та мала кошти для існування. Кет, тримайся, надія є завжди. Ми постараємося допомогти", -  наголосила Shadu.

Знаючи  невтішну правду, Кет Дженіс презентує пісню "Dance You Outta My Head". Кошти, виручені від монетизації вона  віддасть  7-річному синові.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в голлівудського актора діагностували ракУ зірки фільмів "Примарний патруль" і "Справа хоробрих" Джеффа Бріджеса виявили онкологічне захворювання. 70-річний актор написав про це на своєму акаунті в Twitter. Знаменитість зізнався, що у нього діагностували лімфому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

7 лютого 2024, 03:05

Дешёвый пиар на чужой могиле, "песню она на повтора слушает", что этот вообще за намазанная соска ?


Новини