Головна Новини Зірки персона Відома співачка розкритикувала проведення Нацвідбору на "Євробачення" під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка розкритикувала проведення Нацвідбору на "Євробачення" під час війни

Lama заявила, що ці кошти можна було б витратити на ЗСУ

5 лютого 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

Українська  виконавиця  Lama   піддала різкій критиці проведення Нацвідбору на "Євробачення". Вона  сказала, що  тепер ці заходи  недоречні, на їх   проведення потрібно   чимало коштів, які можливо  було б перерахувати на  потреби  армії. 

Відома співачка розкритикувала проведення Нацвідбору на "Євробачення" під час війни

Співачка Lama (фото з відкритих джерел)

"Знаєте, що мене найбільше бісить? Бісить, що на "Євробачення" є гроші. Це ж 11 мільйонів гривень — можна було б забезпечити всю нашу армію, наших військових", — пише співачка  в своєму Instagram.

Вона  висловилась, що можливо  було  провести Нацвідбір на волонтерських засадах і економити кошти  бюджету. 

Ще Lama  говорить, що відчула несправедливість по відношенню до артистів, які власним коштом  збирають гроші, аби  надати допомогу нашим  Збройним Силам, в той час, як  представники влади, як вона стверджує,  цього не роблять.  

"Чому нам, артистам, під час благодійних зборів допомагають люди, а не влада. Чому ти маєш боротися за кожен донат і вкладати власні кошти, коли відбувається такий хаос "на горі"? Та коли вже "там" у пріоритет поставлять життя українських воїнів, тих, хто дає життя нам, цивільним?" – висловила свою позицію співачка. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в України змінились шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після перемоги Jerry Heil та Alyona Alyona. Після оголошення результатів Нацвідбору стало відомо, що Україну на Євробаченні 2024 представлять Jerry Heil та Alyona Alyona з піснею "Teresa & Maria". Така новина змусила букмекерів переглянути шанси України на перемогу на Євробаченні 2024. 

В оновленому рейтингу букмекерів Україна повернула собі перше місце та є головним кандидатом на перемогу на Євробаченні 2024. Букмекери оцінили шанси на перемогу на пісенному конкурсі Євробачення 2024 учасників від України Jerry Heil та Alyona Alyona на 17%.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини