Головна Новини Зірки персона Відома співачка розповіла, який діагноз поставив їй психіатр
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка розповіла, який діагноз поставив їй психіатр

Джессі Джей розповіла про боротьбу з ДКР та СДВГ після народження дитини

22 липня 2024, 13:37
Поділіться публікацією:

Відома британська співачка Джессі Джей (Jessie J) відверто зізналася своїм шанувальникам: у неї діагностували обсесивно-компульсивний розлад (ГКР) та синдром дефіциту уваги та гіперактивності (СДВГ). Зірка поділилася, що материнство стало каталізатором, який оголив ці стани.

Відома співачка розповіла, який діагноз поставив їй психіатр

Джессі Джей розповіла про боротьбу з ДКР та СДВГ після народження дитини

У своєму Instagram 36-річна співачка розповіла, що діагноз було поставлено три місяці тому. Джессі Джей зізналася, що довгий час вагалася, чи варто ділитися цією інформацією публічно, але в результаті вирішила бути відкритою і чесною з шанувальниками.

"Близько 3 місяців тому мені поставили діагноз РДВГ і ДКР. Розповідаючи про це людям, я часто отримувала реакцію "Так, ми це знали" і, звичайно, я знала до певної міри, але народження дитини, скажімо так, оголило це набагато більше. Але в деяких моментах мені здавалося, що я не можу говорити про це. Ось я кажу про це.

Джессі Джей стала мамою у травні 2023 року, народивши сина Ская від баскетболіста Чананана Сафіра Колмана. За її словами, материнство посилило прояви ДКР та СДВГ, що й підштовхнуло її до звернення за професійною допомогою.

Що таке ДКР та СДВГ?

Обсесивно-компульсивний розлад (ОКР) характеризується нав'язливими думками та компульсивними діями, які людина робить, щоб позбутися тривоги. Синдром дефіциту уваги та гіперактивності (СДВГ) проявляється в імпульсивності, неуважності, підвищеній збудливості та надмірній активності.

Джессі Джей відома своїми хітами "Domino", "Flashlight", "Nobody's Perfect", "Bang Bang" та "Price Tag". Її музична кар'єра відзначена численними нагородами та визнанням критиків. Тепер співачка відкриває новий розділ свого життя, поділяючись зі світом своєю боротьбою з психічними розладами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини