Головна Новини Зірки персона Відома українська акторка відповіла, чи зможуть українці пробачити росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська акторка відповіла, чи зможуть українці пробачити росіянам

На думку Роговцевої, для цього потрібно чимало часу.

6 серпня 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

Знаменитість з України  Ада Роговцева дала відповідь, чи  можливо,  що співгромадяни  в далекому майбутньому зможуть  вибачити росіянам. Вона зазначила, що  перед цим  жителі агресивної  країни повинні  пройти  власні кілька етапів.

Відома українська акторка відповіла, чи зможуть українці пробачити росіянам

Ада Роговцева (фото з відкритих джерел)

"Звичайно. Ми ж, українці. Це можливо тільки через кілька поколінь, з вихованням, каяттям росіян і розплатою. Всі вони мають пройти ці етапи. Раніше Україна не пробачала, а терпіла", — сказала  акторка, відповідаючи на запитання  Олексія Суханова.

Українська зірка  повідомила, що зовсім недавно  вона отримала, як дарунок велике  видання про історію  нашої країни, де є розповіді про  шістдесятників. Вона розповіла, що  весь вільний час читає цю книгу,  бо отримана інформація  дає їй багато, а ще допомагає скласти "мозаїку"  таких  ментальних рис характеру,  як ненависть, розуміння, прощення.

"Як нація, на превеликий жаль, ми ж тільки починаємо все усвідомлювати. Наприклад, мені стільки років, а я тільки починаю усвідомлювати по-справжньому, що я українка. Тому що я була під радянською владою, під впливом, під дурістю якихось вже сучасних наших течій. Комусь одному  повірила. А я ж не одна така, і тим більше, що я все-таки думаюча, але я попала", — завершила  Роговцева.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Лію Ахеджакову напали в МосквіНезнайомий чоловік напав на Лію Ахеджакову, коли вона грала у спектаклі на сцені театру "Современник". Нападник розпилив на акторку перцевий балончик. 

На думку Ахеджакової, вона здогадується, чому чоловік це зробив. Акторка впевнена, що це сталося через її висловлювання та позицію про війну в Україні. Адже Лія Ахеджакова критикує російську владу та підтримує українців. Також вона заявила, що чекає від правоохоронців відповідної реакції, аби нападник поніс покарання.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини