Головна Новини Зірки персона Відома українська акторка зізналася, що готова захищати Україну зі зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська акторка зізналася, що готова захищати Україну зі зброєю

Катерина Олос розмірковує над військовою підготовкою для захисту України

сьогодні, 13:56
Поділіться публікацією:

Катерина Олос, відома своєю роллю у популярному українському серіалі "Зозулі", зізналася, що розглядає можливість пройти спеціальну військову підготовку, щоб бути готовою до різних сценаріїв, незважаючи на власні емоційні та фізичні обмеження, такі як непереносимість крові.

Відома українська акторка зізналася, що готова захищати Україну зі зброєю

Катерина Олос відверто про війну і своє життя

"У мене хороша фізична підготовка, тому що регулярно займаюся спортом. Думала, вчитися керувати дронами, бо не переношу вигляду крові", — зізналася дівчина

Актриса також розповіла про свої методи підтримки психофізичного стану у складний для країни час.

"Спілкування з людьми, час із собою, ранкова рутина і йога, яка допомагає вирівнювати психофізичний стан. Коли наші зовнішні опори руйнуються, потрібно спиратися на внутрішній ресурс, щоб не впадати в депресивні стани", — зазначила акторка.

Катерина поділилася своєю ранковою рутиной, яка включає пробудження о сьомій годині, душ, чайну церемонію, написання "ранкових сторінок", медитацію, йогу або відвідування спортзалу, присвячуючи цим заняттям до трьох годин, переважно без телефону.

Вона також наголосила на важливості прийняття нової реальності, в якій живе країна.

"Навіть думати про це не треба, бо тільки витрачаємо свої сили на те, що не можемо змінити. Я намагаюся зосередитися на сьогоденні та майбутньому", — підсумувала знаменитість.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Відомий український комік і зірка проекту "Підпільний стендап" Сергій Чирков прийняв рішення стати на захист України, вступивши до лав Збройних сил України. Цю новину оприлюднили на офіційній сторінці "Армія TV" у Facebook. Чирков, який вже пройшов базову військову підготовку, зараз готується до виконання обов'язків на передовій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини