Головна Новини Зірки персона Відома українська актриса розповіла про зйомки з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська актриса розповіла про зйомки з Зеленським

Анастасія Карпенко разом із Володимиром Зеленським знімалися в "Слузі народу".

24 січня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

Акторка  Анастасія Карпенко  та  Володимир Зеленський  знімались  разом в серіалі "Слуга народу", прем'єра якого відбулась ще за довгий час  до президентських виборів, де він отримав  перемогу.

Відома українська актриса розповіла про зйомки з Зеленським

Анастасія Карпенко (фото з відкритих джерел)

Той  час   українська актриса  згадує з теплими спогадами  і захопленнями. Відповідаючи на питання  "Обозревателя" вона розповідає, що  колишній актор, а  тепер президент  нашої країни, Володимир Зеленський ставивсь до колег як до своєї  родини, а не  тільки  акторів.

Ще в Анастасії Карпенко  викликає захоплення  те, що Зеленський  виконував  будь-яку  справу і завжди був дуже ввічливий.

"У мене позитивні враження: від знайомства, від спілкування. Володимир — щирий і відкритий, простий у спілкуванні з усіма цехами кіновиробництва. З повагою ставився до людей будь-якої професії: будь ти монтувальник або актор. Я на це дивилася – і чесно, була в захваті. Від простоти, небайдужості, професіоналізму. У нього не було такого, що це не моя робота, не буду братися. Займався абсолютно всім, швидко вирішував будь-які питання", -  розповіла  акторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський актор "перевзувся" та повіз на Донбас гуманітарку окупантів. Популярний   стендап-комік з РФ Олександр Незлобін, що відразу осудив  війну, розв'язану  Путіним, та залишив  країну-агресорку, висловивсь, як "перевзувся" його  давній знайомий ‒ актор Павло Дерев'янко.

Що цікаво, саме Павло  Дерев'янко більш, як  десять  років тому знімавсь  у фільмі "Ржевський проти Наполеона" ‒  в другій  головній ролі там  знімавсь  теперішній  український президент  Володимир Зеленський. Після  розповіді Олександра Незлобіна, згадуваний там Дерев'янко  запевнив, що ніякого тиску не було  і так звану "ДНР" він відвідав, бо мав таке  особисте  бажання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

УКРАЇНЕЦЬ

25 січня 2024, 03:04

фашистяра твій зеленський!!! геть, геть його і його банду!!! ЗАЛУЖНИЙ ПРЕЗИДЕНТ!!!


Новини